VICTRON BLUESOLAR CONTROLER + INCARCATOR BATERII MPPT MAX 150V 60A

Adauga un review

2,600.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Garantie 24 luni
  • Transport gratuit
  • Pretul include taxa verde: 2.00 Lei
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Controler cu incarcator de baterii MPPT.
Controlerul limiteaza rata de curent electric, previne supraincarcarea si protejeaza impotriva supratensiunilor ce pot duce la scaderea duratei de viata a bateriei.In cazul unui cer innorat,atunci cand intensitatea luminii se schimba in mod continuu,un controler MPPT ultra-rapid va imbunatati recolta de energie cu pana la 30%.
Caracteristici controler:
- Protectie la temperaturi ridicate si protectie la supra-sarcina
- Compenseaza modul de incarcare conform temperaturii
- Algoritm de incarcare programabil
- Fara ventilator de racire, cu o eficienta maxima de 98%

Regulatorul de încărcare Blue Solar utilizează tehnologia MPPT pentru a converti energia solară brută obținută de panourile fotovoltaice în curent electric alternativ, potrivit pentru consumatorii casnici obișnuiți. Regulatorul poate fi întrebuințat atât pentru sistemele electrice off-grid, cât și pentru cele on-grid.

Regulatorul de în încărcare optimizează perfect transferul de energie între panourile fotovoltaice și bateria cu acumulatori, pentru sistemele off-grid, sau rețeaua națională de electricitate, pentru sistemele on-grid. Regulatorul funcționează pe principiul Maximum Power Point Tracking, care este cel mai avansat, sigur și eficient mod de conversie a energiei. Cu ajutorul acestui tip de conversie se obține cu până la 35% mai multă energie, iar randamentul de conversie poate ajunge până la 97% în funcție de condițiile meteo.

Controller-ul MPPT analizează continuu condițiile în care se află bateria, astfel încât să asigure constant energia de care este nevoie. Acesta utilizează un algoritm de încărcare flexibil, nu unul liniar, care este foarte ineficient. Algoritmul flexibil permite analiza continuă a fluxului de energie, în orice fel de condiții meteo. Algoritmul liniar poate produce blocarea încărcării atunci când luminozitatea fluctuează în cursul unei zile, precum în cazul înnorării urmate de intensitate luminoasă ridicată. În această situație, controller-ul nu mai are capacitatea de a detecta fluxul de energie ridicat și se produce blocarea sistemului. Regulatorul de încărcare Blue Solar oferă eficiență energetică foarte ridicată și asigură funcționarea sistemului în orice fel de condiții meteo. Utilizarea unui sistem de panouri fotovoltaice aduce o serie de avantaje indiscutabile, cum ar fi costuri pentru energie foarte diminuate și reducerea poluării atmosferice. Fie că folosim un sistem off-grid, adică fără conectare la rețeaua națională de energie, sau unul on-grid, vom beneficia economii substanțiale pentru consumul de energie.

Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL 150/60
TENSIUNE BATERIE 12/24/48 V
CURENT NOMINAL DE INCARCARE 60 A
PUTERE MAXIMA LA 12V [W] 860
PUTERE MAXIMA LA 24V [W] 1720
PUTERE MAXIMA LA 48V [W] 3440
RANDAMENT MAXIM 98 %
CURENT CONSUMAT 10 MA
COMPENSARE LA TEMP. [mV] -16
TEMP. MAXIMA DE LUCRU [°C] 60
TEMP. MINIMA DE LUCRU [°C] -30
UMIDITATE 95 (FARA CONDENSARE)
BORNE BATERIE [mm2] 35
BORNE PV [mm2] 35
INALTIME [MM] 185 MM
LATIME [MM] 250 MM
GREUTATE 95 KG
LUNGIME [MM] 3 MM
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri