VICTRON BLUESOLAR CONTROLER + INCARCATOR BATERII MPPT MAX 100V 30A

Adauga un review

1,100.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Controler cu incarcator de baterii MPPT.
Controlerul limiteaza rata de curent electric, previne supraincarcarea si protejeaza impotriva supratensiunilor ce pot duce la scaderea duratei de viata a bateriei.In cazul unui cer innorat,atunci cand intensitatea luminii se schimba in mod continuu,un controler MPPT ultra-rapid va imbunatati recolta de energie cu pana la 30%.
Caracteristici controler:
- Protectie la temperaturi ridicate si protectie la supra-sarcina
- Compenseaza modul de incarcare conform temperaturii
- Algoritm de incarcare programabil
- Fara ventilator de racire, cu o eficienta maxima de 98%

Sistemele autonome, denumite și stand alone sau off-grid, se referă la sisteme electrice care nu sunt conectate la rețeaua națională de electricitate. Astfel de sisteme pot furniza energia necesară pentru acoperirea parțială sau totală a nevoilor. Regulatorul de încărcare off-grid de la Switch Solar realizează încărcarea acumulatorilor.

Regulatorul de încărcare preia puterea produsă de panourile fotovolatice și o injectează în baterii conform parametrilor necesari. Regulatorul face parte din componenete esențiale din care este alcătuit un sistem de furnizare a energiei solare. Acesta asigură funcționarea sistemelor autonome de furnizare a energiei, care asigură o dependență tot mai scăzută de sursele de energie obișnuite.

Energia solară provine dintr-o sursă regenerabilă de energie, ceea ce o face să fie disponibilă fără restricții, inepuizabilă și gratuită. Cu ajutorul energiei solare se poate obține mai multă independență față de sistemul național de furnizare a electricității, iar cu cât independența este mai mare cu atât vor fi și costurile mai reduse.

Un sistem de energie solar off-grid complet conține mai multe componente. Pentru a beneficia de avantajele energiei obținute autonom este foarte important să fim bine informați privind calitatea și specificații fiecărei părți componente. Există posibilitatea să confundăm sau să facem erori între elemente ale sistemelor off-grid și cele cu injecție în rețea. Orice eroare înseamnă de cele ai multe ori nefuncționalitatea sistemului și distrugerea părților componente. Vom evita astfel de neplăceri dacă apelăm la ajutor specializat și de încredere și dacă alegem produse certificate, chiar dacă la un preț mai ridicat. De la panouri, la invertor, acumulator și până la regulatorul de încărcare, fiecare piesă trebuie aleasă corespunzător pentru ca sistemul off-grid să funcționeze ireproșabil.

Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL 100/30
TENSIUNE BATERIE 12\24 V
CURENT NOMINAL DE INCARCARE 30 A
PUTERE MAXIMA LA 12V [W] 440
PUTERE MAXIMA LA 24V [W] 880
PUTERE MAXIMA LA 48V [W] -
RANDAMENT MAXIM 98 %
CURENT CONSUMAT 10 MA
COMPENSARE LA TEMP. [mV] -16
TEMP. MAXIMA DE LUCRU [°C] 60
TEMP. MINIMA DE LUCRU [°C] -35
UMIDITATE 95 (FARA CONDENSARE)
BORNE BATERIE [mm2] 13
BORNE PV [mm2] -
INALTIME [MM] 186 MM
LATIME [MM] 130 MM
LUNGIME [MM] 70 MM
GREUTATE 1.3 KG
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri