VENTILOCONVECTOR DE PARDOSEALA MIDEA, ASPIRATIE FRONTALA, SISTEM 2 TEVI, MKF4, 1.87/4.17KW

Vezi review-uri

1,100.00 LEI / buc TVA inclus

buc
Adauga in cos
 • Garantie 24 luni
 • Transport gratuit
 • Pretul include taxa verde: 15.00 Lei
 • Vezi stoc in magazinul preferat
 • Livrare standard

Descriere

Info: Pozele produselor sunt informative. Pentru componenta, va rugam consultati Descrierea produsului si Specificatiile tehnice.

Ventiloconvector sistem 2 tevi, carcasat, pentru montaj pe pardoseala, cu grila de aspiratie frontala si refulare superioara.
Caracasa ultra-subtire din otel galvanizat, cu aspect simplificat, realizeaza o economie de spatiu, montare usora si o
perspectiva frumoasa.
Motor monofazat cu trei trepte de viteza si nivel de zgomot redus, ce actioneaza un ventilator centrifugal, cu palete curbate in
fata.
Racordurile pentru conectare pot fi amplasate atat pe partea dreapta cat si pe partea stanga in functie de cerinte (se realizeaza
din fabrica).
datele tehnice sunt date pentru treapta maxima de functionare.
conditiile de racire: T intrare apa 7, T intrare aer 27C DB, 19C WB.
conditiile de incalzire: T intrare apa 50, T intrare aer 20C

Ventiloconvectorul MIDEA reprezintă o alternativă la utilizarea caloriferelor pentru încălzirea/răcirea locuinței. Spre deosebire de calorifere, care au doar funcția de încălzire, acesta poate asigura și răcoare în zilele caniculare. Ventiloconvectorul funcționează pe principiul înlocuirii aerului din interior cu aer cald sau rece, în funcție de preferințe.

Montarea acestuia se realizează la fel precum în cazul radiatoarelor, la nivelul pardoselii. Astfel este mai simplu de instalat decât aparatele de aer condiționat, care se montează de regulă aproape de plafon. Temperatura din încăpere este mai ușor de controlat prin utilizarea ventiloconvectorului, în special deoarece are avantajul automatizării. Acesta permite reglarea temperaturii ambientale cu mai multă precizie decât un simplu calorifer și menține nivelul termic constant și uniform în toată încăperea. Astfel, este eficientizat consumul de energie și sunt diminuate costurile.

Ventiloconvectorul are un randament ridicat și datorită faptului că nu presupune pierderi termice, cum este cazul radiatoarelor. Energia pe care o primește este convertită direct în căldura care este distribuită prin ventilarea frontală a aerului. Acesta utilizează o putere termică mai redusă, oferind un confort termic mult mai bun.

Climatizarea locuinței este mai ușor de manevrat prin instalarea ventiloconvectorului, care oferă posibilitatea eficientizării energetice a locuinței. Ceea ce îl distinge este faptul că asigură o temperatură adecvată atât iarna, cât și vara, prin mecanismul simplu cu care este proiectat și care este format dintr-un sistem de două țevi, una pentru răcire și una pentru încălzire. Ventiloconvectorul poate fi montat cu destulă ușurință și de persoane cu minime cunoștințe de instalații și poate funcționa fără probleme o lungă perioadă de timp.

Vezi mai mult

Specificatii tehnice

PRODUCATOR MIDEA COMERCIAL
MODEL MKF1-250
PUTEREA MAXIMA DE RACIRE [KW] 1.87
PUTEREA MEDIE DE RACIRE [KW] 1.74
PUTEREA MINIMA DE RACIRE [KW] 1.59
PUTEREA MAXIMA DE INCALZIRE [KW] 4.17
PUTEREA MEDIE DE INCALZIRE [KW] 3.36
PUTEREA MINIMA DE INCALZIRE [KW] 3.13
PIERDEREA DE SARCINA APA RECE [MBAR] 142
PIERDEREA DE SARCINA APA CALDA [MBAR] 88
DEBIT MAXIM DE AER [MC/H] 425 MC/H
DEBIT MEDIU DE AER [MC/H] 360 MC/H
DEBIT MINIM DE AER [MC/H] 320 MC/H
RANDURI DE TEVI [MC/H] 2
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 230/50 V/HZ
NIVEL DE ZGOMOT [dB(A)] 35 DB(A)
RACORD INTRARE [TOLI] 3/4 TOLI
RACORD IESIRE [TOLI] 3/4 TOLI
RACORD CONDENS [mm] 16
MONTAJ PARDOSEALA
LATIME [MM] 800 MM
INALTIME [MM] 572 MM
ADANCIME [MM] 225 MM
MASA [KG] 22.5
CULOARE ALB
Vezi mai mult

Documentatie

Detalii livrare

Transportul produselor este gratuit pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus.

Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este calculata in functie de volum, greutate si distanta si este afisata in cos, alaturi de produse (cu exceptia lunii mai 2020, in care toate comenzile au transport gratuit).

Sameday delivery** - livrare in aceeasi zi cu plasarea comenzii 

Serviciul este disponibil pentru Bucuresti si Ilfov, pentru comenzile plasate Luni - Vineri pana in ora 11:00 si achitate in avans cu cardul (platile cu cardul se confirma in 30 minute).

Livrarile standard se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti si Ilfov: a doua zi lucratoare - pentru comenzile plasate pana in orele 13:00;  maxim 48 ore lucratoare - comenzile plasate dupa 13:00. Luni - Sambata***, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 4 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii****)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

 

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Nu se transporta in aceeasi zi, comenzile care contin: 

 • Tevi metalice de 6m;
 • Izolatie pentru incalzirea prin pardoseala;
 • Echipamente mari de tip cazane;
 • Tevi PEID de la diametrul 63mm in sus.

***   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

**** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Vezi mai mult

Review-uri