VENTILOCONVECTOR DE PARDOSEALA MIDEA, ASPIRATIE FRONTALA, SISTEM 2 TEVI, MKF4, 1.15/2.54KW

Adauga un review

1,100.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Garantie 24 luni
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Ventiloconvector sistem 2 tevi, carcasat, pentru montaj pe pardoseala, cu grila de aspiratie frontala si refulare superioara.
Caracasa ultra-subtire din otel galvanizat, cu aspect simplificat, realizeaza o economie de spatiu, montare usora si o
perspectiva frumoasa.
Motor monofazat cu trei trepte de viteza si nivel de zgomot redus, ce actioneaza un ventilator centrifugal, cu palete curbate in
fata.
Racordurile pentru conectare pot fi amplasate atat pe partea dreapta cat si pe partea stanga in functie de cerinte (se realizeaza
din fabrica).
datele tehnice sunt date pentru treapta maxima de functionare.
conditiile de racire: T intrare apa 7, T intrare aer 27C DB, 19C WB.
conditiile de incalzire: T intrare apa 50, T intrare aer 20C

Utilizarea unui ventiloconvector pentru încălzirea încăperilor poate fi mai avantajoasă decât instalarea caloriferelor. Ventiloconvectorul de la MIDEA este ideal pentru climatizarea încăperilor în orice zi a anului și nu se limitează doar la una dintre funcții. Acesta îndeplinește atât funcția de încălzire cât și cea de răcire. Ventiloconvectorul poate înlocui două aparate de climatizare separate, precum radiatorul și aparatul de aer condiționat, conferind mai mult confort.

Ventiloconvectorul se instalează la nivelul pardoselii, funcționând pe principiul încălzirii/răcirii aerului. Acesta are o putere suficientă pentru acoperirea necesarului termic pentru încăperi mici și medii, asigurând confortul termic în mod eficient. Aparatul poate fi racordat la instalația termică din dotare.

Controlul și reglajul termic pot fi făcute cu ușurință, ceea ce garantează eficiența sporită a ventiloconvectorului. Spre deosebire de un radiator clasic, acesta poate ajusta temperatura dorită mult mai precis. Prin intermediul ventiloconvectorului se obține o temperatură ambientală uniformă, datorită principiului de funcționare, prin care aerul din încăpere este înlocuit cu aer cald sau rece. Acest lucru asigură o eficiență ridicată și un consum redus de energie.

Ventiloconvectorul poate înlocui cu succes clasicele radiatoare, fiind simplu de utilizat și foarte eficient. Acesta asigură climatizarea interioarelor indiferent de vremea de afară, de aceea reprezintă o investiție avantajoasă, îndeplinind două funcții și pe cea de încălzire, și pe cea de răcire.

Mai multe

Specificatii tehnice

PRODUCATOR MIDEA COMERCIAL
MODEL MKF1-150
PUTEREA MAXIMA DE RACIRE [KW] 1.15
PUTEREA MEDIE DE RACIRE [KW] 0.93
PUTEREA MINIMA DE RACIRE [KW] 0.89
PUTEREA MAXIMA DE INCALZIRE [KW] 2.54
PUTEREA MEDIE DE INCALZIRE [KW] 2.24
PUTEREA MINIMA DE INCALZIRE [KW] 1.88
PIERDEREA DE SARCINA APA RECE [MBAR] 183
PIERDEREA DE SARCINA APA CALDA [MBAR] 160
DEBIT MAXIM DE AER [MC/H] 255 MC/H
DEBIT MEDIU DE AER [MC/H] 215 MC/H
DEBIT MINIM DE AER [MC/H] 190 MC/H
RANDURI DE TEVI [MC/H] 2
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 230/50 V/HZ
NIVEL DE ZGOMOT [dB(A)] 32 DB(A)
RACORD INTRARE [TOLI] 3/4 TOLI
RACORD IESIRE [TOLI] 3/4 TOLI
RACORD CONDENS [mm] 16
MONTAJ PARDOSEALA
LATIME [MM] 800 MM
INALTIME [MM] 572 MM
ADANCIME [MM] 225 MM
MASA [KG] 22.5
CULOARE ALB
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri