VENTILATOR, SMART 23/9 AR, D.230mm, 750 mc/h

Adauga un review

 • Cod produs: 81VE7205
 • Parteneri Romstal: #
 • Producator: EP SPA

1,300.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
 • Garantie 24 luni
 • Transport gratuit
 • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Ventilator axial pentru extractia aerului cu evacuare directa.
Jaluzelele interioae pot modifica debitul de aer si sensul de circularia a acestuia (reversibil), acestea fiind actionate automat.
Pozare in perete sau fereastra. Cu grosime de pana la 50 mm
Caracteristici:
-motor cu rulmenti
-performata ridicata, consum si nivel de zgomot redus
-temperatura de lucru 45 grd C
Produs in conformitate cu standardul EN 60335-2-80

Aerisirea încăperilor este o necesitate, în special pentru cele aflate la subsol sau unde nu se poate realiza o împrospătare propice a aerului. O.ERRE a conceput un ventilator cu putere mare de aspirație care poate extrage un volum de aer consistent din interior pentru o ventilare rapidă și eficientă.

Ventilatorul se potrivește pentru locurile unde aerisirea  nu se poate realiza foarte ușor. Dacă locuiți în apartamente în orașele mari și aveți ferestrele spre stradă, de foarte multe ori, deschizând fereastra riscați să aduceți în cameră mai degrabă praful, alergenii și noxele, decât aerul proaspăt și curat.

Ventilatorul SMART va elimina acest neajuns, asigurând în încăpere un mediu propice și un aer respirabil. În același timp, acesta va elimina riscul igrasiei și mucegaiului, mai ales în încăperile cu potențial crescut pentru apariția acestora. Baia, bucătăria, dar și alte camere care suferă de aerisire defectuoasă, prezintă un risc crescut de igrasie.

Igrasia reprezintă un adevărat coșmar pentru oricine. Aceasta este greu de îndepărtat cu soluții de curățat și revine foarte repede la loc. Crează un aspect inestetic, este neigienică și poate afecta starea noastră de sănătate destul de grav.

Eliminați factorii nocivi pentru sănătatea și imunitatea dvs cu ajutorul unei ventilații corespunzătoare. Scăpați de mirosul persistent al fumului de țigară, al mâncărurilor gătite sau al aerului închis o dată pentru totdeauna.

Ventilatorul funcționează automat, astfel că nu trebuie să vă preocupe pornirea sau oprirea acestuia. Aerul proaspăt va deveni o constantă în casa dvs. pentru a vă bucura de calitățile acestuia tot timpul.

Acesta se poate monta cu ușurință fie pe un perete, fie încorporat pe fereastră. Desigul acestuia este simplu, clasic, în formă pătrată, fiind ușor de integrat în decorul încăperilor. Nu va deranja nici vizual, nici auditiv, fiind prevăzut cu un nivel scăzut de zgomot. Bucurați-vă de aerul proaspăt și de încăperi mult mai curate!

 
Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL SMART 23/9 AR
DEBIT MAXIM [M3H] 750
PRESIUNE MAXIMA [PA] 65
PUTERE ELECTRICA ABSORBITA [W] 30 W
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 230/50 V/HZ
GRAD DE PROTECTIE IPX 4
NIVEL DE ZGOMOT [dB(A)] 43 DB(A)
DIAMETRU RACORD 254-262 MM
LUNGIME [MM] 321 MM
LATIME [MM] 331 MM
ADANCIME [MM] 171 MM
MASA [KG] 3.7
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri