VENTILATOR PERETE, GRILA SI SENZOR PREZENTA, IN 10/4 AT, D.100mm, 110 mc/h

Adauga un review

 • Cod produs: 81VE5225
 • Parteneri Romstal: #
 • Producator: EP SPA

480.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
 • Garantie 24 luni
 • Pretul include taxa verde: 0.50 Lei
 • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Ventilator axial pentru extractia aerului viciat din incaperi.
Performantele acestor echipamente sunt in conformitate cu standardul european UNI 10531, respectand nivelurile de zgomot prevazute de UNI EN ISO 3741.
Acest ventilator se activeaza in mod automat (prin intermediul unui senzor) atunci cand o persoana intra in incapere. Ventilatorul porneste la cateva secunde dupa intrarea persoanei in incapere, si va continua sa functioneze dupa parasirea inceperii de catre persoana, pe un interval de timp reglat.
Este prevazut cu LED pentru semnalizarea regimului de functinare.
Se pot monta pe perete, pe panouri sau in tavane, cu evacuare directa
a aerului sau prin intermediul tubulaturii

Aerisirea adecvată a încăperilor este întotdeauna o problemă. Pentru a rezolva definitiv această problemă putem folosi ventilatorul axial de perete care funcționează exact atunci când este nevoie. Nu trebuie să îl pornim manual, căci acesta se activează automat de fiecare dată când cineva intră în încăpere.

Ventilatorul este foarte eficient, având un consum redus de energie și asigură împrospătarea aerului din interior mult mai bine decât simpla deschidere a ferestrelor. Este ideal pentru clădirile de birouri unde aerisirea este dificilă, oferind posibilitatea selectării unui program de funcționare în funcție de necesități sau preferințe.

Ventilatorul se montează cu ușurință, practic oriunde dorim. Evacuarea aerului se poate realiza direct sau prin tubulatiră, astfel cu nu există nici un impediment pentru a fi instalat în orice tip de încăpere. Designul acestuia este simplu, cu o formă compactă, care ocupă puțin spațiu și nu incomodează din nici un punct de vedere, nici vizual, nici auditiv.

Cu ajutorul ventilatorului ne asigurăm că aerul pe care îl respirăm este curat și sănătos. Aerul închis reprezintă un factor de slăbire a imunității, iar petrecerea orelor în șir în birouri neaerisite ne poate afecta sănătatea. Pentru a evita acest disconfort, ventilația automată ar trebui să fie o normă în mediile de lucru. Prin aerisirea regulată a încăperilor sunt îndepărtați factorii care pot provoca alergii, precum sporii și particulele de praf.

Ventilatorul se montează cu ușurință și nu necesită supraveghere. Este fiabil și rezistent, având o durată mare de viață. Îl putem întrebuința oriunde dorim, indiferent dacă încăpere are sau nu pereți spre exterior. Extracția aerului viciat poate fi realizată și prin tubulatură, din orice punct al încăperii.

Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL IN 10/4 A PIR
DEBIT MAXIM [M3H] 110
PRESIUNE MAXIMA [PA] 28
PUTERE ELECTRICA ABSORBITA [W] 16 W
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 230/50 V/HZ
GRAD DE PROTECTIE IPX 4
NIVEL DE ZGOMOT [dB(A)] 35.6 DB(A)
DIAMETRU RACORD 100 MM
LUNGIME [MM] 160 MM
LATIME [MM] 160 MM
ADANCIME [MM] 53 MM
MASA [KG] 0.6
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri