VENTILATOR INDUSTRIAL IN LINIE, CENTRIFUGAL CU 2 VITEZE, VENTS TT150, D.150mm, 552 mc/h

Adauga un review

 • Cod produs: 81VI0003
 • Parteneri Romstal: #
 • Producator: JULIEN STILE

399.99 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
 • Garantie 24 luni
 • Transport gratuit
 • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Ventilator centrifugal in linie utilizat in instalatii de ventilare pentru introducerea sau extractia aerului.
Carcasa este confectionata din material plastic ABS de calitate superioara, cutie de borne fixata pe carcasa, cu cleme speciale pentru instalare rapida.
Motor monofazat, cu rulmenti, doua trepte de viteza si protectie termica la repornirea automata.
Poate fi montat in orice loc din sistemul de conducte, la orice unghi, vetical sau orizontal. Se poate monta si in paralel sau serie cu alte ventilatoare pentru cresterea performantelor.
Este prevazut cu placa de montaj pentru prindere pe perete

Simplu de instalat și sigur de utilizat, ventilatorul centrifugal TT 150 este conceput pentru aerisirea constantă a încăperilor. Fie că locuim la casă sau la bloc, putem utiliza fără nici un inconvenient ventilatorul, fiind mult mai eficient în menținerea aerului proaspăt din interior decât dechiderea ferestrelor.

Ventilatorul extrage aerul viciat din interior și îl înlocuiește cu aer proaspăt. În acest fel sunt eliminate mirosurile neplăcute, fumul sau aburul din încăperi, iar mediul ambiental este păstrat mai curat și mai sănătos. Aerisirea constantă este cea mai bună soluție pentru a preveni apariția mucegaiului pe pereți, în special dacă locuința este izolată și nu poate respira. În cazul dezvoltării igrasiei este foarte dificil să o eliminăm dacă nu ne asigurăm că în încăpere circulă aer curat.

Ventilatorul centrifugal contribuie și la menținerea unui nivel propice al umidității din aer. Baia și bucătăria sunt încăperile care suferă cel mai mult de umiditate accentuată și risc crescut de igrasie. Ventilatorul are o putere suficientă pentru a înlocui aerul din interior și a menține un mediu sănătos și igienic.

Forma compactă a ventilatorului îl face foarte simplu de montat oriunde dorim. Acesta poate funcționa pe mod automat, fără riscul supraîncărcării. Ventilatorul are o eficiență energetică foarte ridicată datorită fluxului continuu de aer care generează energia necesară funcționării permanente a acestuia.

Ventilatorul TT 150 este rezistent și are o durată de viață foarte ridicată. Îl putem întrebuința în oricare dintre încăperile locuinței pentru a beneficia de aer proaspăt în orice moment. Mirosurile de mâncare sau fumul de țigară nu vor mai persista în interior, iar pereții nu vor mai căpăta igrasie.

Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL TT 150
DEBIT MAXIM [M3H] 552
PRESIUNE MAXIMA [PA] 340
TEMP. MAXIMA DE LUCRU [°C] 60
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 230/50 V/HZ
PUTERE ELECTRICA [W] 60
TURATIE MAXIMA [RPM] 2450
GRAD DE PROTECTIE IP X4
NIVEL DE ZGOMOT [dB(A)] 44 DB(A)
DIAMETRU RACORD 150 MM
DIAMETRU EXTERIOR [MM] 223 MM
ADANCIME [MM] 295 MM
MASA [KG] 3
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri