VENTILATOR INDUSTRIAL IN LINIE, CENTRIFUGAL CU 2 VITEZE, VENTS TT100, D.100mm, 187 mc/h

Vezi review-uri

 • Cod produs: 81VI0001
 • Parteneri Romstal: -
 • Producator: JULIEN STILE

190.00 LEI / buc TVA inclus

buc
Adauga in cos
 • Garantie 24 luni
 • Pretul include taxa verde: 0.86 Lei
 • Vezi stoc in magazinul preferat
 • Livrare standard

Descriere

Info: Pozele produselor sunt informative. Pentru componenta, va rugam consultati Descrierea produsului si Specificatiile tehnice.

Ventilator centrifugal in linie utilizat in instalatii de ventilare pentru introducerea sau extractia aerului.
Carcasa este confectionata din material plastic ABS de calitate superioara, cutie de borne fixata pe carcasa, cu cleme speciale pentru instalare rapida.
Motor monofazat, cu rulmenti, doua trepte de viteza si protectie termica la repornirea automata.
Poate fi montat in orice loc din sistemul de conducte, la orice unghi, vetical sau orizontal. Se poate monta si in paralel sau serie cu alte ventilatoare pentru cresterea performantelor.
Este prevazut cu placa de montaj pentru prindere pe perete

Aerisirea încăperilor este foarte importantă pentru menținerea unui climat interior adecvat și sănătos. Încăperile de baie și bucătărie au o umiditate foarte ridicată, care poate cauza în timp apariția mucegaiului și a igrasiei. Pentru a evita astfel de inconveniente cel mai indicat este să utilizăm ventilatoare speciale care pot extrage foarte eficient aerul viciat din interior pentru a-l înlocui cu aer proaspăt. Ventilatorul TT100 de la JULIEN STILE se montează cu ușurință, este fiabil și asigură extracția a până la 187mc de aer pe oră.

Ventilatorul are o formă compactă și ocupă un spațiu redus, putând fi montat în orice tip de încăpere cu perete spre exterior. Problema umidității accentuate din interiorul locuinței apare cu precădere atunci când pereții sunt izolați. Simpla deschidere a ferestrei nu rezolvă problema, pe când cu ajutorul ventilatorului este menținut în mod constant un procent adecvat al umidității din aer.

Ventilatorul asigură pe lângă prospețimea aerului și o mai bună igienă a interiorului. Aerul curat este bun pentru sănătate și împiedică apariția și formarea igrasiei. Odată apărută acesta este foarte dificil de îndepărtat și strică aspectul estetic al încăperilor, totodată putând cauza probleme respiratorii. Putem a evita acest neajuns doar dacă avem grijă ca încăperile să fie bine ventilate.

Funcția automată a ventilatorului are grijă ca aerul din încăpere să fie menținut proaspăt în permanență. Acesta poate îndepărta mirosurile neplăcute, fumul sau aburul din interior, iar astfel mobilierul, perdelele sau hainele nu vor mai prinde mirosuri specifice gătitului sau fumatului. Ventilatorul este mult mai eficient decât un simplu odorizant de cameră, care de regulă doar acoperă mirosurile nedorite.

Vezi mai mult

Specificatii tehnice

MODEL TT 100
DEBIT MAXIM [M3H] 187
PRESIUNE MAXIMA [PA] 135
TEMP. MAXIMA DE LUCRU [°C] 60
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 230/50 V/HZ
PUTERE ELECTRICA [W] 33
TURATIE MAXIMA [RPM] 2500
GRAD DE PROTECTIE IP X4
NIVEL DE ZGOMOT [dB(A)] 35 DB(A)
DIAMETRU RACORD 100 MM
DIAMETRU EXTERIOR [MM] 167 MM
ADANCIME [MM] 246 MM
MASA [KG] 1.4
Vezi mai mult

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Transportul produselor este gratuit pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus.

Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este calculata in functie de volum, greutate si distanta si este afisata in cos, alaturi de produse (cu exceptia lunii mai 2020, in care toate comenzile au transport gratuit).

Sameday delivery** - livrare in aceeasi zi cu plasarea comenzii 

Serviciul este disponibil pentru Bucuresti si Ilfov, pentru comenzile plasate Luni - Vineri pana in ora 11:00 si achitate in avans cu cardul (platile cu cardul se confirma in 30 minute).

Livrarile standard se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti si Ilfov: a doua zi lucratoare - pentru comenzile plasate pana in orele 13:00;  maxim 48 ore lucratoare - comenzile plasate dupa 13:00. Luni - Sambata***, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 4 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii****)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

 

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Nu se transporta in aceeasi zi, comenzile care contin: 

 • Tevi metalice de 6m;
 • Izolatie pentru incalzirea prin pardoseala;
 • Echipamente mari de tip cazane;
 • Tevi PEID de la diametrul 63mm in sus.

***   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

**** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Vezi mai mult

Review-uri