VENTILATOR AXIAL EVACUARE, GRILA PATRATA CU PLASA SI TIMER, VENTS 100 DT, D.100mm, 95mc/h

Adauga un review

 • Cod produs: 81VA0008
 • Parteneri Romstal: #
 • Producator: JULIEN STILE

140.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
 • Garantie 24 luni
 • Pretul include taxa verde: 0.86 Lei
 • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Ventilator axial pentru extractia aerului din incaperi precum: bai, dusuri, bucatarii sau alte spatii.
Carcasa si rotorul sunt confectionate din material plastic ABS de inalta calitate, rezistent la ultraviolete. Design-ul inovator implementat sporeste eficienta si durata de viata a ventilatorului. Panoul frontal ultra slim ( 6.5mm) ofera un aspect estectic modern.
Motorul fiabil cu consum redus de energie este conceput sa functioneze continuu, echipat cu protectie la suprasarcina si nu necesita intretinere.
Se poate monta direct in conducta rigida, iar atunci cand este cazul si in conducata flexibila, imbinarea se va face prin intermediul unui inel de strangere si fixarea corpului cu suruburi autofiletante. Este ideal pentru montajul in tavan.
Prevazut cu plasa pentru insecte si temporizator reglabil de la 2 pana la 30 min.
Controlul si automatizare nu sunt incluse

Ventilația încăperilor este un aspect foarte important pentru menținerea unui mediu ambient sănătos.  Cu ajutorul ventilatorului axial VENTS 100 DT de la Julien Stile putem beneficia de aer proaspăt în permanență și de mai multă curățenie în interior.

Ventilatorul are dimensiuni reduse, fiind foarte ușor de montat în orice tip de încăpere.  Evacuarea aerului viciat se realizează prin intermediul conductelor rigide sau flexibile.  Montarea se face în tavan pentru mai multă eficiență și o mai bună ventilare.  Îl putem amplasa în orice tip de încăpere, fiind ideal pentru camerele unde este îngreunată aerisirea constantă, precum băile, bucătăriile sau spațiile pentru birouri.

Prin folosirea ventilatorului axial putem scăpa de inconvenientele aerului închis și a igrasiei.  Ventilatorul este mult mai eficient decât simpla deschidere a ferestrelor, căci asigură în permanență un flux e aer proaspăt care înlocuiește aerul viciat.  Este foarte eficient pentru eliminarea aburului sau umidității accentuate.

Ventilatorul este prevăzut cu temporizator pentru a diminua funcționarea în gol.  Consumul de energie este foarte redus, astfel că nu va face o diferență prea mare la factura de energie.  Mecanismul de funcționare foarte fiabil este conceput pentru a oferi rezintență foarte mare la uzură și durată îndelungată de viață.

Ventilația adecvată a încăperilor previne multe probleme, în special asigură eliminarea alergenilor, prafului și împiedică formarea igrasiei.  Izolarea termică a pereților favorizează apariția mucegaiului, care devine foarte dificil de înlăturat.  Numai prin aerisirea temeinică a interioarelor putem îndepărta aceste probleme.  Ventilatorul VENTS 100 DT este simplu de folosit și poate fi pornit în orice moment în funcție de necesități.  Este soluția optimă pentru a beneficia de aer curat și nici o urmă de igrasie.

Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL VENTS 100 DT
DEBIT MAXIM [M3H] 95
PRESIUNE MAXIMA [PA] 35
PUTERE ELECTRICA ABSORBITA [W] 14 W
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 230/50 V/HZ
GRAD DE PROTECTIE IP34
NIVEL DE ZGOMOT [dB(A)] 34 DB(A)
DIAMETRU RACORD 100 MM
LUNGIME TOTALA [mm] 108.5
LATIME [MM] 150 MM
MASA [KG] 0.58
CULOARE ALB
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri