VENTILATOR AXIAL EVACUARE, GRILA PATRATA CU PLASA SI ACTIONARE CU FIR, VENTS 100 DV, D.100mm, 95mc/h

Adauga un review

 • Cod produs: 81VA0009
 • Parteneri Romstal: #
 • Producator: JULIEN STILE

91.90 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
 • Garantie 24 luni
 • Transport gratuit
 • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Ventilator axial pentru extractia aerului din incaperi precum: bai, dusuri, bucatarii sau alte spatii.
Carcasa si rotorul sunt confectionate din material plastic ABS de inalta calitate, rezistent la ultraviolete. Design-ul inovator implementat sporeste eficienta si durata de viata a ventilatorului. Panoul frontal ultra slim ( 6.5mm) ofera un aspect estectic modern.
Motorul fiabil cu consum redus de energie este conceput sa functioneze continuu, echipat cu protectie la suprasarcina si nu necesita intretinere.
Se poate monta direct in conducta rigida, iar atunci cand este cazul si in conducata flexibila, imbinarea se va face prin intermediul unui inel de strangere si fixarea corpului cu suruburi autofiletante. Este ideal pentru montajul in tavan.
Prevazut cu plasa pentru insecte si intreruptor cu fir.
Controlul si automatizare nu sunt incluse

Ventilația încăperilor este o condiție esențială pentru menținerea unui aer proaspăt în interior și a unui mediu mai sănătos. Ventilatorul axial VENTS 100 DV asigură aerisirea propice a încăperilor unde se formează de regulă abur și există umiditate ridicată. precum baia și bucătăria.

Ventilatorul se poate monta în plafon pentru o eficiență mai ridicată. Acesta evacuează aerul viciat din încăpere, înlocuind-ul cu aer proaspăt. În acest fel avem siguranța deplină că pereții nu vor căpăta igrasie. Circulația aerului curat este cea mai bună metodă pentru a beneficia de un mediu igienic, în acest fel prevenim apariția mucegaiului și răspândirea sporilor acestuia. Mediul umed din baie și bucătărie favorizează contaminarea pereților cu igrasie, iar odată apărută aceasta este foarte dificil de îndepărtat. Doar aerisirea adecvată poate rezolva problema, iar cu ajutorul ventilatorului axial vom scăpa de grija aerisirii.

Pentru aerisirea încăperilor nu este suficient doar să deschidem fereastra din când în când, mai ales dacă ferestrele sunt de termopan. Termopanul izolează foarte bine, astfel că nu permite pătrunderea aerului sau circulația acestuia în interior. Ventilatorul este mult mai eficient decât deschiderea sporadică a ferestrelor, asigurând aerisirea propice în permanență. Geamul îl putem ține deschis foarte limitat, în special atunci cînd este frig afară, iar de mult ori aerul din exterior nu este tocmai cel mai proaspăt. Singura soluție care poate asigura aerisirea de care este nevoie este ventilația automată.

Ventilatorul axial este o necesitate dacă avem centrală termică pe gaz. Aerisirea este foarte importantă în acest caz, iar conform normelor în vigoare este obligativă. Ventilatorul VENTS 100 DV reprzintă garanția siguranței depline, eliminând riscul potențial în caz de scurgeri de gaze..

Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL VENTS 100 DV
DEBIT MAXIM [M3H] 95
PRESIUNE MAXIMA [PA] 35
PUTERE ELECTRICA ABSORBITA [W] 14 W
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 230/50 V/HZ
GRAD DE PROTECTIE IP34
NIVEL DE ZGOMOT [dB(A)] 34 DB(A)
DIAMETRU RACORD 100 MM
LUNGIME TOTALA [mm] 108.5
LATIME [MM] 150 MM
MASA [KG] 0.58
CULOARE ALB
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri