VENTILATOR AXIAL, ASPIRATIE TANGENTIALA, GRILA PATRATA, VENTS 150 LD, D.150mm, 265mc/h

Adauga un review

 • Cod produs: 81VA0018
 • Parteneri Romstal: #
 • Producator: JULIEN STILE

200.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
 • Garantie 24 luni
 • Transport gratuit
 • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Ventilator axial pentru extractia aerului din incaperi precum: bai, dusuri, bucatarii sau alte spatii.
Carcasa si rotorul sunt confectionate din material plastic ABS de inalta calitate, rezistent la ultraviolete. Design-ul inovator implementat sporeste eficienta si durata de viata a ventilatorului.
Motorul fiabil cu consum redus de energie este conceput sa functioneze continuu, echipat cu protectie la suprasarcina si nu necesita intretinere.
Se poate monta direct in conducta rigida, iar atunci cand este cazul si in conducata flexibila, imbinarea se va face prin intermediul unui inel de strangere si fixarea corpului cu suruburi autofiletante

Ventilatorul axial Vents 150 LD cu grilă pătrată se montează cu ușurință și este simplu de folosit. Cu ajutorul acestuia putem beneficia de încăperi aerisite oricând dorim. Este ideal pentru spațiile unde nu există aerisire corespunzătoare, pentru încăperile cu umiditate foarte ridicată sau acolo unde există o sursă de gaze. Ventilatorul Vents 150 LD este foarte rezistent și nu are nevoie de întreținere specială. Acesta poate funcționa neîntrerupt sau atunci când dorim. Are un mecanism silențions, astfel că nu incomodează prin producerea zgomotelor și poate fi pornit în orice perioadă a zilei. Ventilatorul funcționează pe principiul înlocuirii aerului viciat din interior cu aer proaspăt, având o capacitate de absorbție care poate ajunge până la 265mc/h. Acesta poate asigura ventilația corespunzătoare chiar și pentru încăperi mai spațioase.

Ventilația încăperilor este foarte eficientă în menținerea unui mediu uscat și împrospătat. În acest fel este eliminată problema apariției mucegaiului și igrasiei. Odată apărută igrasia este foarte dificil de îndepărtat, iar în lipsa aerisirii regulate aceasta va reapărea de fiecare dată. Numai prin ventilația constantă putem fi siguri că pereții nu vor mai avea acestă problemă. Mucegaiul este nu doar inestetic, dar ne poate afecta sănătatea, de aceea este foarte important să asigurăm cele mai bune condiții care să împiedice apariția acestuia. Utilizarea ventilatorului axial este foarte economică. Acesta funcționează cu un consum foarte redus de energie și asigură eficiență mult mai ridicată decât simpla dechidere a ferestrelor. Încăperile cu geam termopan sunt predispuse la reținerea umezelii și favorizează formarea igrasiei. În cazul în care există o sursă de gaze, precum o centrală termică în interior, există riscul acumulărilor de gaze. Este obligatoriu să se asigure aerisirea corectă a încăperilor prevăzute cu izolație termică dacă există sursă de gaze, pentru a preveni și evita orice pericol.

Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL VENTS 150 LD
DEBIT MAXIM [M3H] 265
PRESIUNE MAXIMA [PA] 88
PUTERE ELECTRICA ABSORBITA [W] 24 W
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 230/50 V/HZ
GRAD DE PROTECTIE IP34
NIVEL DE ZGOMOT [dB(A)] 37 DB(A)
DIAMETRU RACORD 150 MM
LUNGIME TOTALA [mm] 154
LATIME [MM] 206 MM
MASA [KG] 0.96
CULOARE ALB
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT!

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri