VENTILATOR AXIAL, ASPIRATIE TANGENTIALA, GRILA PATRATA, VENTS 125 LD D.125mm, 167mc/h

Adauga un review

 • Cod produs: 81VA0017
 • Parteneri Romstal: #
 • Producator: JULIEN STILE

170.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
 • Garantie 24 luni
 • Transport gratuit
 • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Ventilator axial pentru extractia aerului din incaperi precum: bai, dusuri, bucatarii sau alte spatii.
Carcasa si rotorul sunt confectionate din material plastic ABS de inalta calitate, rezistent la ultraviolete. Design-ul inovator implementat sporeste eficienta si durata de viata a ventilatorului.
Motorul fiabil cu consum redus de energie este conceput sa functioneze continuu, echipat cu protectie la suprasarcina si nu necesita intretinere.
Se poate monta direct in conducta rigida, iar atunci cand este cazul si in conducata flexibila, imbinarea se va face prin intermediul unui inel de strangere si fixarea corpului cu suruburi autofiletante

Cu o putere de aspirație ridicată, ventilatorul axial Vents asigură un aer mult mai proaspăt și un mediu sănătos pentru orice tip de încăpere a locuinței. Ventilația aerului este recomandată în special pentru camerele cu umiditate ridicată precum băile sau bucătăriile și pentru încăperile unde aerisirea nu se realizează corespunzător.

Ventilatorul este necesar cu precădere acolo unde există o sursă de gaze, precum camera unde este ținută centrala termică. Ventilatorul Vents este simplu de montat, discret și silențios. Cu un consum foarte redus de energie, ventilatorul este foarte economic.

Carcasa rezistentă din dotare este menită să confere fiabilitate ridicată și să asigure durată mare de viață. Ventilatorul poate funcționa fără probleme în regim continuu, însă poate fi pornit și doar în caz de nevoie. 

Beneficiile utilizării ventilatorului Vents sunt:

 • Aspirația eficientă a aerului viciat și înlocuirea acestuia cu aer proaspăt
 • Menținerea unui climat ambiental mult mai sănătos
 • Previne apariția mucegaiului
 • Ventilarea regulată împiedică acumulările de gaze
 • Poate fi folosit fără întrerupere
 • Consum foarte redus de energie, datorită motorului special și ventilatorului cu forță de autopropulsie
 • Nu necesită întreținere

Ventilarea încăperilor este necesară mai ales dacă pereții sunt izolați termic, iar ferestrele sunt de tip termopan. Lipsa circulației aerului din încăpere este cauza principală a formării mucegaiului. Odată apărut acesta este foarte dificil de eliminat, iar numai aerisirea permanentă poate rezolva problema. Ventilatorul Vents nu incomodează, fiind discret, eficient și simplu de utilizat.

Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL VENTS 125 LD
DEBIT MAXIM [M3H] 167
PRESIUNE MAXIMA [PA] 50
PUTERE ELECTRICA ABSORBITA [W] 16 W
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 230/50 V/HZ
GRAD DE PROTECTIE IP34
NIVEL DE ZGOMOT [dB(A)] 34 DB(A)
DIAMETRU RACORD 125 MM
LUNGIME TOTALA [mm] 135
LATIME [MM] 177 MM
MASA [KG] 0.74
CULOARE ALB
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri