VENTILATOR AXIAL ASPIRATIE TANGENTIALA, GRILA PATRATA, VENTS 100 LD, D.100mm, 88mc/h

Adauga un review

 • Cod produs: 81VA0016
 • Parteneri Romstal: #
 • Producator: JULIEN STILE

130.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
 • Garantie 24 luni
 • Pretul include taxa verde: 0.86 Lei
 • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Ventilator axial pentru extractia aerului din incaperi precum: bai, dusuri, bucatarii sau alte spatii.
Carcasa si rotorul sunt confectionate din material plastic ABS de inalta calitate, rezistent la ultraviolete. Design-ul inovator implementat sporeste eficienta si durata de viata a ventilatorului.
Motorul fiabil cu consum redus de energie este conceput sa functioneze continuu, echipat cu protectie la suprasarcina si nu necesita intretinere.
Se poate monta direct in conducta rigida, iar atunci cand este cazul si in conducata flexibila, imbinarea se va face prin intermediul unui inel de strangere si fixarea corpului cu suruburi autofiletante

Compact și simplu de montat, ventilatorul axial Vents 100 LD oferă performanțe ridicate privind aerisirea încăperilor și eliminarea aerului viciat din interior. Ventilatorul se utilizează cu precădere pentru încăperile unde se crează condens și umiditate ridicată, precum băile sau bucătăriile.

Ventilația încăperilor de baie și bucătărie este foarte eficientă pentru a preveni formarea igrasiei. Aerisirea normală, prin deschiderea ferestrelor, nu elimină această problemă, iar mucegaiul poate apărea, mai ales dacă locuința este izolată termic. Odată apărut, mucegaiul este foarte dificil de îndepărtat, iar în lipsa aerisirii constante, acesta persistă și se poate înmulți. Cu ajutorul ventilatorului axial se obțin rezultate excelente privind împiedicarea apariției igrasiei.

Ventilatorul axial funcționează printr-un motor fiabil, cu consum foarte redus de energie. Acesta înlocuiește aerul viciat din interior, cu aer proaspăt, menținând mediul ambient curat și sănătos. Ventilatorul axial pornește automat și poate funcționa fără nici o problemă în continuu. Acesta elimină foarte eficient aburul și împiedică formarea condensului. Faianța sau gresia vor fi mai uscate, rapid și fără nici un efort.

Ventilatorul are un design compact, fiind conceput pentru a fi simplu de instalat și de folosit. Are dimensiuni reduse și ocupă foarte puțin spațiu, ceea ce îl face discret și ușor de amplasat oriunde pe perete. Este silențios, astfel încât să nu producă un nivel de zgomot deranjant.

Ventilația adecvată a încăperilor reprezintă cheia pentru o locuință mai curată și pereți fără mucegai. În acest fel putem scăpa de umiditatea accentuată care apare în baie sau bucătărie și putem respira un aer proaspăt oricând dorim. Nu este nevoie să deschidem ferestrele, suferind de frig iarna, sau inhalând praful și noxele vara.

Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL VENTS 100 LD
DEBIT MAXIM [M3H] 88
PRESIUNE MAXIMA [PA] 35
PUTERE ELECTRICA ABSORBITA [W] 14 W
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 230/50 V/HZ
GRAD DE PROTECTIE IP34
NIVEL DE ZGOMOT [dB(A)] 33 DB(A)
DIAMETRU RACORD 100 MM
LUNGIME TOTALA [mm] 126
LATIME [MM] 152 MM
MASA [KG] 0.6
CULOARE ALB
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Sameday delivery** - livrare in aceeasi zi cu plasarea comenzii 

Serviciul este disponibil pentru Bucuresti si Ilfov, pentru comenzile plasate pana in ora 11:00 si achitate in avans cu cardul (platile cu cardul se confirma in 30 minute).

Livrarile standard se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti si Ilfov: a doua zi lucratoare - pentru comenzile plasate pana in orele 13:00;  maxim 48 ore lucratoare - comenzile plasate dupa 13:00. Luni - Sambata***, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii****)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

 

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Nu se transporta in aceeasi zi, comenzile care contin: 

 • Tevi metalice de 6m;
 • Izolatie pentru incalzirea prin pardoseala;
 • Echipamente mari de tip cazane;
 • Tevi PEID de la diametrul 63mm in sus.

***   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

**** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri