VAS WC SUSPENDAT, KOLO STYLE, L.35.6xA.51cm

Adauga un review

  • Cod produs: 80KL0144
  • Parteneri Romstal: -
  • Producator: GEBERIT

760.01 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Vas WC suspendat.Acesta nu are inclus capacul si rezervorul

Gama de produse sanitare STYLE de la KOLO se adresează în special băilor și toaletelor restrânse ca dimensiuni. Gama cuprinde obiecte sanitare indispensabile din orice baie, precum vase de WC, bideuri sau lavoare. Acestea sunt ideale pentru toaletele publice și băile de serviciu, asigurând mai multă igienă și fiind mult mai simplu de întreținut.

Vasul de WC STYLE cu montaj suspendat este redus ca dimensiuni și ocupă foarte puțin spațiu. Acest lucru îl face să fie foarte practic și ușor de curățat. Corpul vasului are o suprafață mult mai mică față de un vas clasic cu montare pe pardoseală. Acest lucru reprezintă un avantaj categoric al vasului de WC suspendat, căci ne va ajuta să menținem încăperea de baie mult mai curată și igienică.

Vasul de WC suspendat STYLE funcționează cu rezervor încrustat în perete. Acesta nu este vizibil și nu ocupă din spațiul interior. Utilizarea acestui tip de mecanism aduce un plus de igienă, căci limitează foarte mult contactul cu suprafețele sanitare. Astfel, este împiedicată răspândirea bacteriilor, mai ales dacă vorbim de băi utilizate frecvent de mai multe persoane.

Vasul de WC suspendat ne oferă mai multă libertate și confort. Întreținerea băii este mai ușor de efectuat, fără să trebuiască să curățăm în spatele WC-ului sau în jurul acestuia. Cărățarea vaselor clasice de toaletă este destul de dificilă, incomodă și nu este realizată niciodată așa cum trebuie. Vasul de WC suspendat ne va scuti de toată această corvoadă și ne va ajuta să beneficiem de sanitarizarea perfectă a băii și toaletei.

Simplu, eficient și practic, vasul de WC suspendat STYLE este perfect pentru echiparea băilor. Întreaga gamă de produse STYLE se integrează foarte bine în cadrul toaletelor publice sau din clădirile de birouri, fiind și o opțiune excelentă pentru toaletele de serviciu de acasă!

Mai multe

Specificatii tehnice

TIP VAS WC
BRAND KOLO
SERIE STYLE
MODEL EVACUARE LATERALA
MONTAJ SUSPENDAT
MATERIAL CERAMICA
CULOARE ALB
FINISAJ LUCIOS
FORMA PATRATA
DIAMETRU GAURA EVACUARE [mm] 102
DISTANTA INTRE PRINDERI [MM] 180
LUNGIME [MM] 510
LATIME [MM] 356
INALTIME [MM] 335
MASA [KG] N/A
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Review-uri