VAS WC SUSPENDAT, INTELIGENT CU DUS, ROCA INSPIRA IN-WASH, L.39xA.56.2cm

Vezi review-uri

 • Cod produs: 80RC0489
 • Parteneri Romstal: &!
 • Producator: ROCA

9,300.00 LEI / buc TVA inclus

buc
Comanda la furnizor
 • Transport gratuit
 • Vezi stoc in magazinul preferat
 • Livrare in max. 17 zile
 • Produs disponibil EXCLUSIV la cerere

Descriere

Info: Pozele produselor sunt informative. Pentru componenta, va rugam consultati Descrierea produsului si Specificatiile tehnice.

VAS WC SUSPENDAT INTELIGENT CU DUS INSPIRA IN-WASH

Nu puteti viziona acest content datorita preferintelor GDPR alese de dvs. Schimba setari

In-Wash® Inspira – toaleta inteligentă.

Curbele sale, designul minimalist și geometria simplă îl fac un produs atrăgător pentru orice utilizator. In-Wash® a fost conceput special pentru a se adapta nevoilor individuale ale utilizatorilor, indiferent de stilul lor de viață.

In-Wash® a fost dezvoltat de o echipă internațională de designeri și ingineri specializați în domeniul băilor, care au realizat integrarea subtilă a tehnologiei în toaleta rotundă Inspira, datorită unei ușoare înălțări a capătului posterior al capacului. Această caracteristică curbă deține sistemul In-Wash® în interior, fiind acoperit de un panou cu butoane laterale cu o interfață intuitivă.

In-Wash® Inspira este soluția ideală pentru oricine dorește să aibă acces la cea mai recentă igienă personală fără a renunța la angajamentul estetic, funcțional și sigur al băilor tradiționale, deoarece poate fi integrat în orice spațiu de baie indiferent de stilul și dimensiunea acesteia.

Deoarece nu există nimic atât de natural pecum curățarea cu apă, In-Wash® este soluția cea mai sensibilă pentru igiena personală. După ce ați încercat-o, veți descoperi de ce a preluat termenul "igienic", rezervat discret până acum pentru hârtie igienică și servetele umede.

Interfața telecomenzii In-Wash® este atât de simplă încât, cu o singură utilizare, veți putea înțelege perfect modul în care funcționează. Ajustările personalizate ajută utilizatorii să reglementeze diferitele funcții în funcție de cerințele lor într-un mod ușor și intuitiv.

In-Wash® are un senzor de utilizator care blochează funcția de spălare și uscare atunci când scaunul nu este ocupat. Duza se curăță înainte și după fiecare utilizare, iar apa care ajunge la ea este filtrată înainte de a fi folosită. Dacă adăugăm garanția Roca la acest produs, avem un produs cu potențialul de a deveni simbolul igienei în casa noastră.

Vezi mai mult

Specificatii tehnice

Nu exista specificatii tehnice

Documentatie

Detalii livrare

Transportul produselor este gratuit pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus.

Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este calculata in functie de volum, greutate si distanta si este afisata in cos, alaturi de produse (cu exceptia lunii mai 2020, in care toate comenzile au transport gratuit).

Sameday delivery** - livrare in aceeasi zi cu plasarea comenzii 

Serviciul este disponibil pentru Bucuresti si Ilfov, pentru comenzile plasate Luni - Vineri pana in ora 11:00 si achitate in avans cu cardul (platile cu cardul se confirma in 30 minute).

Livrarile standard se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti si Ilfov: a doua zi lucratoare - pentru comenzile plasate pana in orele 13:00;  maxim 48 ore lucratoare - comenzile plasate dupa 13:00. Luni - Sambata***, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 4 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii****)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

 

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Nu se transporta in aceeasi zi, comenzile care contin: 

 • Tevi metalice de 6m;
 • Izolatie pentru incalzirea prin pardoseala;
 • Echipamente mari de tip cazane;
 • Tevi PEID de la diametrul 63mm in sus.

***   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

**** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Vezi mai mult

Review-uri