VAS WC SUSPENDAT, FARA RAMA, GROHE EURO, L.37.4xA.54cm

Adauga un review

 • Cod produs: 83GR0022
 • Parteneri Romstal: -
 • Producator: GROHE

1,100.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
 • Garantie 60 luni
 • Transport gratuit
 • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Colecția GROHE Euro transformă chiar și băile mici în obiecte de design inovatoare. Linile curgătoare creează o atmosferă de relaxare relaxată în baie și îndeplinesc cerințele stilului individual. Ca urmare a succesului Bau Ceramic, GROHE a introdus o a doua linie ceramică modernă, poziționându-se astfel ca furnizor de servicii complete pentru baie. GROHE beneficiază de o vastă experiență în toate domeniile echipamentelor de baie: inspirația culturii japoneze de îmbăiere a copiilor și decenii de experiență în ceramica de baie caracterizează GROHE ca partener pentru designul armonios al băii dintr- singura sursa.

Cu designul lor unic, proiectantul GROHE a adaptat produsele liniei Euro ceramice exact pentru a se potrivi cu fitingurile Eurosmart și Eurostyle, precum și cu liniile Eurosmart Cosmopolitan și Eurostyle Cosmopolitan - o combinație perfectă de formă și funcție cu o calitate dovedită. Colecția combină performanța excelentă la un preț atractiv și include tot ce este necesar pentru designul perfect al băii. Un avantaj mai ales pentru băile mici: datorită mărimii lor compacte, chiuvetele și toaletele Euro ceramice fac cea mai eficientă utilizare a spațiului.

Tehnologiile inovatoare ale produselor ceramice Euro garantează o igienă maximă și un confort maxim pentru consumator. În timpul procesului de dezvoltare a noilor linii de produse, accentul a fost pus pe toaletele de înaltă calitate, ale căror caracteristici se remarcă în mediul competitiv. Acestea includ, în mod standard, tehnologia de spălare Rimless și un capac care se închide ușor și liniștit și poate fi ușor eliberat din toaletă. Ca urmare, toaletele sunt deosebit de ușor de curățat, iar suprafața de igienă PureGuard previne, de asemenea, până la 99,9% creșterea bacteriilor în colțuri și crăpături datorită ionilor speciali. În plus, toaletele Euro ceramice vin cu tenologia Triplu Vortex, în care trei intrări cu apă creează un vârtej care curăță optim întregul bazin interior. Acest tip de curățare este mult mai silențios decât toaletele tradiționale.

Mai multe

Specificatii tehnice

Nu exista specificatii tehnice

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Review-uri