VAS WC CU IESIRE VERTICALA, PT COPII, SEREL, L.31xA.54xH.29.5cm

Adauga un review

  • Cod produs: 79SE8702
  • Parteneri Romstal: -
  • Producator: SEREL

330.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Vas de wc amplasat pe podea suspendata cu evacuarea fluxului vertical. Este livrat fara capac si fara rezervor

Obiectele sanitare standard sunt confecționate pentru dimensiunile potrivite unui adult. Însă acest fapt devine un neajuns pentru copii, care au nevoie de ajutor de fiecare dată când folosesc toaleta. Însă cu ajutorul vasului de WC de la SEREL special conceput pentru a se potrivi dimensiunilor ceva mai reduse ale copiilor, utilizarea toaletei va deveni o joacă de copil.

Toaletele din locuri publice, frecventate în special de prichindei, vor beneficia de ustensilele necesare, perfect adaptate acestora. Grădinițele, locurile de joacă, spațiile concepute pentru mișcare și sport, vor fi cu adevărat echipate să-și primească oaspeții speciali, plini de energie și gălăgioși.

Vasul este dotat și cu rezervor pentru tragerea apei, astfel beneficiați de un set complet pe care cei mici să îl utilizeze așa cum se cuvine. În acest mod se poate face educație practică cu copilașii, aceștia putând să se obișnuiască de timpuriu cu mecanismul de funcționare al toaletei.

Igiena este foarte importantă, mai ales în cazul copiilor. Aceștia trebuie să se deprindă de mici cu bunele obiceiuri de a se îngriji corespunzător de sănătatea lor. În același timp, utilizarea toaletei reprezintă un semn de civilizație. Copii au nevoie să intre în contact cu valorile civilizației încă de foarte mici, astfel încât să înțeleagă importanța acesteia.

Cu ajutorul vasuluI de WC de la SEREL veți reuși fără nici un efort să-i educați pe micii utilizatori. Cu siguranță acest detaliu va fi foarte apreciat de copii, care nu vor ezita să înceapă primii pași spre viața de adult.

Fiți alături de nevoile celor mici, asigurându-le toate condițiile necesare unei dezvoltări armonioase și corecte! Învățarea va deveni mai plăcută dacă este realizată cu ustensilele porivite, iar un WC pentru copii este tocmai potrivit pentru a exersa utilizarea corectă a toaletei.

Mai multe

Specificatii tehnice

TIP VAS WC
BRAND SEREL
SERIE SET PENTRU COPII
MODEL EVACUARE IN PARDOSEALA
MONTAJ PE PARDOSEALA
MATERIAL CERAMICA
CULOARE ALB
FINISAJ LUCIOS
FORMA OVALA
DIAMETRU GAURA EVACUARE [mm] 102
DISTANTA INTRE PRINDERI [MM] 155
LUNGIME [MM] 540
LATIME [MM] 310
INALTIME [MM] 295
MASA [KG] N/A
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Review-uri