VAS WC CU EVACUARE LATERALA, CERSANIT FAMILY, L.35.5xA.49.5xH.39.5cm

Adauga un review

  • Cod produs: 80CR0004
  • Parteneri Romstal: !
  • Producator: CERSANIT

145.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Este un vas wc cu amplasare pe podea, avand evacuarea fluxului orizontala. Este livrat fara capac si fara rezervor de spalare vas wc

Amenajarea cu obiectele sanitare Family poate transforma o baie intr-un spatiu placut cu spatiere si forme clasice care nu-si pierd actualitatea.

 

Vas Wc Family

Vasul Wc din seria Family este fabricat sub marca Cersanit Polonia.

CERSANIT S.A. este una dintre cele mai importante companii de  productie pe piata europeana cu capital polonez. Grupul Cersanit are ca obiect principal de activitate productia si distributia de produse utilizate pentru finisare si echipamente de baie (produse de ceramica sanitara, placile ceramice, cabine de dus, cazi si  cadite de dus,  acrilice, mobilier de baie si alte articole pentru  baie).

 

Acest Vas Wc este o solutie care va aduce economie de spatiu datorita dimensiunilor reduse! Produsul are sub 40 de cm inaltime si latime iar adancimea sa nu depaseste 50 cm devenind astfel o varianta practica, potrivita bailor mici, in care fiecare centimetru conteaza!

Vas wc ceramic CersanitColectia de obiecte sanitare Family cuprinde mai multe piese printre care 2 lavoare cu dimensiuni diferite, picior pt lavoar, capac Wc si set de vas Wc cu rezervor. Toate produsele din seria Family comercializate de Romstal le puteti vedea aici.

 

Obiectele sanitare ceramice produse sub brandul Cersanit se bucura de o recunoastere a calitatii din 2012 toate produsele ceramice: chiuvete, WC , compacte , bideuri, pisoare, accesorii ceramice beneficiind de Certificat de igiena alaturi de celebrele ISO 9001: 2000; ISO 14001: 2004  certificate de sistem de management al calitatii si a mediului în domeniul de proiectarea, fabricarea si vânzarea ceramici de baie.

 

Mai multe

Specificatii tehnice

TIP VAS WC
BRAND CERSANIT
SERIE FAMILY
MODEL EVACUARE LATERALA
MONTAJ PE PARDOSEALA
MATERIAL CERAMICA
CULOARE ALB
FINISAJ LUCIOS
FORMA OVALA
DIAMETRU GAURA EVACUARE [mm] 102
DISTANTA INTRE PRINDERI [MM] 155
LUNGIME [MM] 495
LATIME [MM] 355
INALTIME [MM] 395
MASA [KG] N/A
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Review-uri