VAS EXPANSIUNE PT HIDROFOR, ORIZONTAL, VAREM, 10 BAR 40L

Adauga un review

 • Cod produs: 41VH0040
 • Parteneri Romstal: #
 • Producator: VAREM

350.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
 • Garantie 24 luni
 • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Vas de expansiune pentru instalatii de incalzire si alimentare cu apa.
Corpul de forma cilindrica este confectionat din otel finisat cu vopsea rosie.
Membrana din cauciuc interschimbabila.
Pozitie de montaj orizontala pe suport propriu, racordare laterala

Vasul de expansiune pentru hidrofor de la Varem este realizat din oțel foarte rezistent și poate suporta temperaturi de până la 99 de grade celsius. Vasul este o componentă menită să crească eficiența sistemului de încălzire sau a celui de alimentare cu apă. Acesta asigură protecția instalației de efectele creșterii bruște a presiunii apei din conducte.

Vasul de expansiune se folosește pentru sistemele care funcționează în regim propriu și în circuit închis, în care apa este ridicată prin intermediul hidroforului. În timpul funcționării sistemului termic cu circuit închis apar bule aer în interiorul instalației. Aerul este cel care se dilată la cald, creând astfel un surplus de presiune, care riscă să producă deteriorări și disfuncționalități sistemului termic. Vasul de expansiune preia din apa care se revarsă în timpul creșterii presiunii și contribuie la menținerea debitului normal al apei.

Avantajele utilizării vasului de expansiune cilindric sunt:

 • Protecția sistemului de încălzire
 • Reducerea presiunii apei din conducte
 • Funcționarea corectă a instalației termice
 • Creșterea duratei de viață a instalației și a sistemului termic
 • Menținerea presiunii constante a apei
 • Eficiență energetică mai ridicată

Întrebuințarea vasului de expansiune pentru hidrofor este utilă pentru a spori siguranța și fiabilitatea sistemului de încălzire cu circuit închis. Cu ajutorul acestuia este redus la minimum riscul producerii accidentelor sau a defecțiunilor cauzate de presiuni mult prea înalte. Un astfel de sistem este avantajos pentru locuințele care nu beneficiază de racordare la apă curentă.

Mai multe

Specificatii tehnice

BRAND VAREM
MODEL MAXIVAREM LS
TEMP. MAXIMA DE LUCRU [°C] 99
TEMP. MINIMA DE LUCRU [°C] -10
PRESIUNE MAXIMA [BAR] 10
PRESIUNE DE PREINCARCARE [BAR] 2
RACORD [TOLI] 1
INALTIME [MM] 352
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri