VAS EXPANSIUNE PT HIDROFOR, ORIZONTAL, VAREM, 10 BAR 20L

(1) Adauga un review

 • Cod produs: 41VE0020
 • Parteneri Romstal: #
 • Producator: VAREM

160.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
 • Garantie 24 luni
 • Transport gratuit
 • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Vas de expansiune pentru instalatii de incalzire si alimentare cu apa.
Corpul de forma cilindrica este confectionat din otel finisat cu vopsea rosie.
Membrana este din cauciuc NU poate fii folosita pentru apa potabila, dar se poate inlocui.
Pozitia de montaj orizontala pe suport propriu, cu racordare laterala

Vasul de expansiune model INTERVAREM cu capacitate de 20 de litri face parte din componența sistemului de furnizare a apei ce utilizează hidroforul pentru extragerea apei. Vasul este necesar pentru a ușura reglarea presiunii apei, care altfel poate amenința funcționarea normală a instalației termice.

Vasul de expansiune pentru hidrofor este confecționat din oțel, având o rezistență crescută la contactul prelungit cu apa. Vasul poate fi întrebuințat pentru stocarea apei pentru instalația termică. Utilizarea acestuia este indicată pentru o mai mare siguranță a sistemului termic.

Vasul se montează alături de hidrofor, având capacitatea de a stoca până la 20 de litri. Utilizarea unui hidrofor reprezintă o soluție accesibilă pentru alimentarea cu apă a locuințelor care nu sunt racordate la sistemul național de furnizare a apei. Prin intermediul acestuia putem beneficia de apa necesară pentru instalația de încălzire, fără nici un cost pentru aceasta. Apa pe care o utilizăm nu este contorizată, ceea ce înseamnă cheltuieli mai reduse pentru utilități. Un model de hidrofor bun presupune consum foarte redus de energie, astfel că nu va încărca factura pentru curent.

Avantajul unui sistem propriu de aprovizionare cu apă pentru instalația de încălzire este faptul că permite utilizarea de către oricine, indiferent de zona în care locuim. În acest fel avem asigurat accesul la apă, fără nici o restricție, direct din pânza freatică.

Vasul de expansiune asigură funcționarea fără nici o problemă a hidroforului. Acesta este o parte indispensabilă a angrenajului, care prelungește durata de viață a instalației și menține funcționarea acesteia la parametrii doriți.

Mai multe

Specificatii tehnice

BRAND VAREM
MODEL INTERVAREM LS CE ORIZONTAL
UTILIZARE HIDROFOR
TIP CONSTRUCTIV CILINDRIC ORIZONTAL
TEMP. MAXIMA DE LUCRU [°C] 99
TEMP. MINIMA DE LUCRU [°C] -10
PRESIUNE MAXIMA [BAR] 10
PRESIUNE DE PREINCARCARE [BAR] 2
VOLUM [L] 20
RACORD [TOLI] 1
LATIME [MM] 497
DIAMETRU [MM] 274
MASA [KG] N/A
CULOARE ROSU
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri

5.00 (1 review)

Adaugă un review