VAS EXPANSIUNE PT HIDROFOR, ORIZONTAL, REFLEX HW, 10 BAR 25L

Adauga un review

235.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Garantie 24 luni
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Vas de expansiune cu diafragma si sistem de fixare al pompei, utilizat in sisteme de stingere a incendiilor, sisteme de apa de serviciu, incalziri in pardoseala si sisteme geotermale.
Diafragma este fabricata conform DIN EN 13831.
Suprafetele vasului si partile care vin in contact cu apa sunt protejate la coroziune.
Presiune presetata la 2 bar

vas de expansiune reflex hw

Vasele de expansiune din seria Reflex HW sunt folosite in instalatii de ridicare a presiunii cu sistem de fixare al pompei(incorporat)
Gama de dimensiuni de la 25 la 100 L si diafragma conform Din En-13831. Suprafata interioara care vine in contact cu apa este “imbaracata” in membrana si acest vas de expansiune beneficiaza de un sistem revolutionar pentru  compensarea fluctuatiilor de volum. Materia prima verificata, certificata si constanta din punct de vedere al calitatii confera acestor produse o ezistenta sporita in timp.


Acest vas de expansiune made in Germany ne ofera garantia alegerii unui produs creat pentru piata exigenta din Germania si certificat CE. Montarea facila a pompei de hidrofor pe vas confera o economie de accesorii si spatiu montaj. Produs certificat, care se vinde pe piata Europeana cu o gama de stoc ce cuprinde cele mai cerute capacitati.
 

VAS EXPANSIUNE ORIZONTAL, REFLEX(HW), INSTALATII RIDICARE A PRESIUNII APEI MENAJERE 

Presiune=10 bar, Volum=25 L

Produs testat si certificat cu garantie de functionalitate 2 ani
 

Mai multe

Specificatii tehnice

BRAND REFLEX
MODEL HW 25
TEMP. MAXIMA DE LUCRU [°C] 70
PRESIUNE MAXIMA [BAR] 10
RACORD [TOLI] 3/4
INALTIME [MM] 293.4
DIAMETRU [MM] 280
MASA [KG] 5.3
CULOARE ALBASTRU
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri