VAS DE EXPANSIUNE SOLAR VAREM, DIN OTEL, CILINDRIC, VERTICAL, 10 BAR 8L

Adauga un review

 • Cod produs: 41R80008
 • Parteneri Romstal: #
 • Producator: VAREM

205.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
 • Garantie 24 luni
 • Transport gratuit
 • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Vas de expansiune pentru instalatii solare.
Corpul de forma cilindrica este confectionat din otel finista cu vopea rosie.
Membrana este din cauciuc rezistent la temperaturii inalte si la glicol.
NU poate fi folosit in instalatii de apa potabila.
Pozitia de montaj verticala, suspendata cu racordare inferioara

Vasul de expansiune de la Varem se utilizează în cadrul sistemelor termice bazate pe energie soalră. Vasul este special conceput pentru a rezista la temperaturi foarte înalte. Acesta are rolul de a oferi o protecție suplimentară în cadrul sistemelor termice închise unde se crează presiuni ridicate. Vasul permite expansiunea apei atunci când aceasta se încălzește, iar astfel presiunea lichidului se menține în limitele normale.

Utilizarea vasului de expansiune este o măsură necesară în cazul sistemelor termice solare. Cu ajutorul acestuia evităm orice potențial risc de accidente sau defecțiuni ale instalației termice. Vasul contribuie la crșterea duratei de viață a sistemului termic și la funcționarea acestuia în parametrii doriți. De asemenea, prin utilizarea vasului de expansiune avem garanția că sistemul funcționează la randamentul maxim, oferind cea mai bună performanță.

Utilizat în cadrul sistemelor termice ce funcționează prin energia solară, vasul este o componentă importantă în cadrul instalației care aduce multe beneficii. Avantajele utilizării energiei solare sunt numeroase, fiind o alternativă ecologică și foarte economică la sursele de energie fosilă. Energia solară poate înlocui un procent foarte mare din necesarul de energie al unei locuințe. În zilele însorite, energia solară poate asigura 100% din energia utilă unei case, iar în zilele mai puțin însorite procentul poate ajunge până la 70%.

Energia solară reprezintă un mod prin care putem obține locuințe și clădiri independente din punct de vedere energetic, care se susțin singure. Aceasta nu presupune nici un cost ulterior, provenind din radiația solară care este o sursă inepuizabilă de energie. Energia solară este cea mai curată formă de energie, având 0 emisii poluante.

Investiția într-un sistem de încălzire bazat pe energie solară este o alegere inteligentă, care se amortizează cu ușurință în decursul a câțiva ani. Un astfel de sistem este fiabil, fără riscuri majore de accidente sau defecțiuni, fiind ideal pentru a înlocui parțial sau total energia necesară într-o clădire.

Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL SOLARVAREM
CAPACITATEA [l] 8
PRESIUNE MAXIMA [BAR] 10 BAR
PRESIUNE DE PREINCARCARE [BAR] 2.5
TEMP. MAXIMA DE LUCRU [°C] 130
TEMP. MINIMA DE LUCRU [°C] -10
INALTIME [MM] 343 MM
DIAMETRU [MM] 200 MM
RACORD [TOLI] 3/4 TOLI
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri