VANA TERMOSTATICA DE AMESTEC 30-48°C, 1''

Adauga un review

  • Cod produs: 42520630
  • Producator: CALEFFI

610.01 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Vana termostatica de amestec termostatica, reglabila, utilizata in sisteme de producere a apei calde menajere si stocarea
acesteia.
Corpul este fabricat din alama conform EN 12165 CW617N, obturatorul este din alama conform EN 12164 CW614N, arcul este din otel
inox, garniturile sunt din EPDM.
Intervalul de reglaj al temperaturii: 30 - 48C

Cu ajutorul vanei termostatice de amestec cu racord de 1 țol și interval de reglaj între 30 și 48 grade celsius putem regla cu ușurință climatul ambiental. Special concepută pentru sistemele de încălzire prin pardoseală, vana reprezintă o piesă necesară pentru eficiența ridicată a sistemului. Aceasta reglează și menține temperatura la nivelul dorit, distribuind-o constant pe întreaga instalație de încălzire.

Vana termostatică contribuie la reducerea consumului energetic, având și un rol ecologic. Eficientizarea energetică aduce beneficii atât calității mediului înconjurător, cât și privind costurile lunare pentru facturile la utilități. Sistemul de încălzire prin pardoseală răspândește căldura uniform, iar prin intermediul vanei termostatice, temperatura este menținută constant la valoarea indicată. În acest fel putem obține confortul termic dorit, cu minim de resurse.

Avantajele multiple ale optării pentru un sistem de încălzire prin pardoseală sunt demne de a fi luat în considerare. În primul rând beneficiem din punct de vedere estetic. Deoarece întreaga instalație este ascunsă, încăperile nu vor mai fi încărcate cu elemente inestetice și incomode precum radiatoarele. Este mult mai confortabil din punct de vedere termic să avem căldura emisă prin pardoseală. În acest fel nu vom mai avea de-a face cu senzația neplăcută de pardosea rece, în special în încăperile acoperite cu gresie.

Sistemul de încălzire prin pardoseală își datoreză performanțele remarcabile atât modului cum funcționeză, cât și pieselor și elementelor care îl compun. CALEFFI a conceput piese conform celor mai înalte standarde, aducând adevărat inovații în materie de încălzire centrală. Vana termostatică reprezintă un element esențial pentru funcționalitatea sistemului de încălzire prin pardoseală, aceasta având rolul de a distribui căldura conform instrucțiunilor. De asemenea, vana este și un dispozitiv ce asigură fiabilitatea instalației, prin menținerea temperaturii la un nivel constant și împiedicarea fluctuațiilor. În acest fel este prelungită durata de viață a instalației și este protejată de eventuale deteriorări cauzate de uzură și temperaturile ridicate.

Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL 520630
TEMP. MAXIMA DE LUCRU [°C] 90
PRESIUNE MAXIMA [BAR] 10 BAR
RACORD [TOLI] 1 TOLI
KV 2.75 MC/H
LUNGIME [MM] 64 MM
INALTIME [MM] 103 MM
MASA [KG] 0.59
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri