VANA CU 2 CAI CALEFFI CU SERVOMOTOR PT CONTROL ZONAL 3/4''

Adauga un review

  • Cod produs: 42642052
  • Parteneri Romstal: +
  • Producator: CALEFFI

519.99 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Vana de control zonal, cu 2 cai, cu servomotor, ce permite delimitarea prin sectionare automata, a circuitelor hidraulice in
instalatiile de climatizare. Aceasta este utilizata in instalatiile de incalzire, cat si in instalatii de aer conditionat.
Vana este echipata cu obturator cu revenire prin intermediul arcului, servocomanda cu motor sincron si microintrerupator
auxiliar.
Servocomanda este echipata cu un sistem special tip cuplaj rapid pe corpul vanei, pentru a face mai simpla o eventuala
indepartare a acesteia.
Corpul vanei este fabricat din alama conform UNI EN 12165 CW617N, tija obturator este fabricata din otel inox, iar obturatorul
din EPDM.
Vana este in conformitate cu Directivele 2006/95/CE si 2004/108/CE. Ea poate fi instalata atat pe verticala cat si pe orizontala.
Procentaj maxim de glicol: 30%.
Timp de deschidere: 70 75 s.
Timp de inchidere: 5 7 s

Vană de control zonal cu 2 căi cu servomotor.
Normal închisă.
Cu microîntrerupător auxiliar.
Tensiune de alimentare: 230 V (ac).
Putere absorbită: 6,5 W; 7 VA.
Capacitate contacte microîntrerupător auxiliar: 0,8 A (230 V).
Timp de deschidere: 70÷75 s.
Timp de închidere: 5÷7 s.
Grad de protecție: IP 40.
Temperatură maximă ambientală: 40°C.
Presiune maximă de funcționare: 16 bar.
Domeniu de temperatură: 0÷90°C.
Lungime cablu de alimentare: 95 cm.

Funcţie
Vanele de control zonal permit delimitarea prin secţionare automată a circuitelor hidraulice în instalaţiile de climatizare.


Nu puteti viziona acest content datorita preferintelor GDPR alese de dvs. Schimba setari

CALEFFI a conceput o gamă completă de aparate și dispozitive pentru instalația de încălzire prin pardoseală, configurate după specificațiile necesare fiecărui tip de instalație. Pentru controlul și buna funcționare a sistemului de climatizare este utilă vana cu două căi, prin care se realizează manevrarea automată a sistemului.

Vana se montează odată cu întreaga instalație de încălzire, sub podea, nefiind vizibilă. Aceasta delimitează zone specifice pe care le controlează prin deschiderea și închiderea automate prin care se permite circulația lichidului special pentru climatizare.

Astfel este menținută o temperatură constantă în încăpere, în funcție de setările și comenzile pe care vana le primește. Sunt evitate fluctuațiile mari ale temperaturii, care duc la risipă de energie. Echilibrarea corespunzătoare a întregului sistem este vitală atât pentru buna funcționare a acestuia și protecția instalației, cât și pentru confortul termic mult mai bun resimțit de oricine.

Încălzirea prin pardoeală este un sistem cu foarte multe avantaje. Spre deosebire de sistemele ce utilizează caloriferele pentru a distribui căldura în interiorul încăperii, instalația prin pardoseală este complet acoperită, neavând elemente vizibile. Acest aspect este important atunci când doriți amenajarea cu mai multă ușurință a spațiului disponibil, fără a mai fi incomodat de inesteticele radiatoare și de instalația acestora ce presupune lucrări complexe.

Instalația prin pardoseală se pretează pentru orice tip de pardoseală, asigurând randament maxim indiferent dacă este vorba de gresie sau parchet. Puteți realiza lucrarea de montare pentru o casă sau clădire nou construită sau în renovare, fără nici o problemă.

Controlând climatul cu ajutorul vanei speciale veți reuși să realizați economii la consumul de energie și să beneficiați de un climat adecvat cu costuri reduse. Aceasta facilitează reglarea promptă și precisă a temperaturii ambientale, astfel încât să fie evitată risipa de energie, iar dvs să vă bucurați de un climat perfect.

Economic, rentabil și ușor de manevrat, sistemul de încălzire prin pardoseală va funcționa ireproșabil prin intermediul vanei cu două căi special concepută pentru reglarea modului de funcționare al sistemului!

Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL 642 Z-ONE
TEMP. MAXIMA DE LUCRU [°C] 90
TEMP. MINIMA DE LUCRU [°C] 0
TEMP. MAXIMA MEDIU AMBIANT [°C] 40
PRESIUNE MAXIMA [BAR] 16 BAR
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 230/50 V/HZ
PUTERE ELECTRICA ABSORBITA [W] 6.5 W
GRAD DE PROTECTIE IP20
KV 4.5 MC/H
RACORD [TOLI] 3/4 TOLI
INALTIME [MM] 118 MM
LUNGIME [MM] 78 MM
LUNGIME CABLU DE ALIMENTARE [m] 0.95
MASA [KG] 0.98
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri