VANA CU 2 CAI CALEFFI CU SERVOMOTOR PT CONTROL ZONAL 1''

Adauga un review

  • Cod produs: 42642062
  • Parteneri Romstal: +
  • Producator: CALEFFI

530.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Vana de control zonal, cu 2 cai, cu servomotor, ce permite delimitarea prin sectionare automata, a circuitelor hidraulice in
instalatiile de climatizare. Aceasta este utilizata in instalatiile de incalzire, cat si in instalatii de aer conditionat.
Vana este echipata cu obturator cu revenire prin intermediul arcului, servocomanda cu motor sincron si microintrerupator
auxiliar.
Servocomanda este echipata cu un sistem special tip cuplaj rapid pe corpul vanei, pentru a face mai simpla o eventuala
indepartare a acesteia.
Corpul vanei este fabricat din alama conform UNI EN 12165 CW617N, tija obturator este fabricata din otel inox, iar obturatorul
din EPDM.
Vana este in conformitate cu Directivele 2006/95/CE si 2004/108/CE. Ea poate fi instalata atat pe verticala cat si pe orizontala.
Procentaj maxim de glicol: 30%.
Timp de deschidere: 70 75 s.
Timp de inchidere: 5 7 s

Vană de control zonal cu 2 căi cu servomotor.
Normal închisă.
Cu microîntrerupător auxiliar.
Tensiune de alimentare: 230 V (ac).
Putere absorbită: 6,5 W; 7 VA.
Capacitate contacte microîntrerupător auxiliar: 0,8 A (230 V).
Timp de deschidere: 70÷75 s.
Timp de închidere: 5÷7 s.
Grad de protecție: IP 40.
Temperatură maximă ambientală: 40°C.
Presiune maximă de funcționare: 16 bar.
Domeniu de temperatură: 0÷90°C.
Lungime cablu de alimentare: 95 cm.

Funcţie
Vanele de control zonal permit delimitarea prin secţionare automată a circuitelor hidraulice în instalaţiile de climatizare.


Nu puteti viziona acest content datorita preferintelor GDPR alese de dvs. Schimba setari

Instalațiile de încălzire prin pardoseală au nevoie de mecanisme ce asigură controlul și protecția acestora pentru buna funcționare și randamentul crescut al sistemului. Climatizarea propice se poate realiza prin intermediul vanei speciale cu două căi și servomotor de la CALEFFI, prin care este controlată funcționarea instalației.

Vana se montează alături cu instalația de încălzire, contribuind la menținerea circulației lichidului conform setărilor introduse. Prin închiderea și deschiderea automate a vanei se asigură stabilitatea sistemului, astfel încât dvs să beneficiați de climatul ambiental dorit, în funcție de preferințe sau situații.

Încălzirea prin pardoseală este o investiție foarte rentabilă, deoarece presupune un consum energetic mai redus. Puterea termică necesară pentru a obține confortul termic propice este mai mică decât în cazul utilizării radiatoarelor. Acest lucru se petrece deoarece căldura este distribuită uniform în întreaga încăpere, iar prin intermediul vanei cu servomotor este menținută o temperatură constantă în interior.

În acest fel nu vor apărea diferențe de temperatură sau fluctuații care necesită un aport suplimentar de energie pentru a putea fi compensate. Prin dispozitivele performante puse la dispoziție de CALEFFI este simplu să reglați și să echilibrați sistemul de încălzire, prevenind risipa de energie și costurile ridicate.

Investind în produse de calitate superioară, ce și-au dovedit eficiența, obțineți un randament crescut și un confort termic, dar și financiar, sporit.

Alegând un astfel de sistem de încălzire beneficiați de avantajele pe care acesta le oferă. În primul rând veți dispune de mai multă lejeritate și libertate privind amenajarea încăperilor, căci întreaga instalație este îngropată și ascunsă sub podea. Eficiența sistemului este garantată indiferent de tipul pardoselii, fie că este gresie sau parchet.

Echilibrarea și reglarea sistemului este realizată prin intermediul vanei cu servomotor. Aceasta menține temperaturile constante și asigură respectarea indicațiilor pe care le transmiteți sistemului.

Obțineți confortul dorit, indiferent de vremea de afară, cu ajutorul sistemului de încălzire prin pardoseală, dotat corespunzător pentru eficiență ridicată și consum redus!

Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL 642 Z-ONE
TEMP. MAXIMA DE LUCRU [°C] 90
TEMP. MINIMA DE LUCRU [°C] 0
TEMP. MAXIMA MEDIU AMBIANT [°C] 40
PRESIUNE MAXIMA [BAR] 16 BAR
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 230/50 V/HZ
PUTERE ELECTRICA ABSORBITA [W] 6.5 W
GRAD DE PROTECTIE IP20
KV 6 MC/H
RACORD [TOLI] 1 TOLI
INALTIME [MM] 118 MM
LUNGIME [MM] 88 MM
LUNGIME CABLU DE ALIMENTARE [m] 0.95
MASA [KG] 1.1
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri