VANA CU 2 CAI CALEFFI CU SERVOMOTOR PT CONTROL ZONAL 1/2''

Adauga un review

  • Cod produs: 42642042
  • Parteneri Romstal: +
  • Producator: CALEFFI

489.99 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Vana de control zonal, cu 2 cai, cu servomotor, ce permite delimitarea prin sectionare automata, a circuitelor hidraulice in
instalatiile de climatizare. Aceasta este utilizata in instalatiile de incalzire, cat si in instalatii de aer conditionat.
Vana este echipata cu obturator cu revenire prin intermediul arcului, servocomanda cu motor sincron si microintrerupator
auxiliar.
Servocomanda este echipata cu un sistem special tip cuplaj rapid pe corpul vanei, pentru a face mai simpla o eventuala
indepartare a acesteia.
Corpul vanei este fabricat din alama conform UNI EN 12165 CW617N, tija obturator este fabricata din otel inox, iar obturatorul
din EPDM.
Vana este in conformitate cu Directivele 2006/95/CE si 2004/108/CE. Ea poate fi instalata atat pe verticala cat si pe orizontala.
Procentaj maxim de glicol: 30%.
Timp de deschidere: 70 75 s.
Timp de inchidere: 5 7 s

Vană de control zonal cu 2 căi cu servomotor.
Normal închisă.
Cu microîntrerupător auxiliar.
Tensiune de alimentare: 230 V (ac).
Putere absorbită: 6,5 W; 7 VA.
Capacitate contacte microîntrerupător auxiliar: 0,8 A (230 V).
Timp de deschidere: 70÷75 s.
Timp de închidere: 5÷7 s.
Grad de protecție: IP 40.
Temperatură maximă ambientală: 40°C.
Presiune maximă de funcționare: 16 bar.
Domeniu de temperatură: 0÷90°C.
Lungime cablu de alimentare: 95 cm.

Funcţie
Vanele de control zonal permit delimitarea prin secţionare automată a circuitelor hidraulice în instalaţiile de climatizare.


Nu puteti viziona acest content datorita preferintelor GDPR alese de dvs. Schimba setari

Climatizarea locuințelor atunci când sunt echipate cu sistem de încălzire prin pardoseală sau cu instalație de aer condiționat, are nevoie de dispozitive speciale pentru controlul și manevrarea parametrilor de funcționare. CALEFFI a conceput o gamă completă pentru buna funcționare și reglare a acestor tipuri de sisteme de climatizare, astfel, prin intermediul vanei cu două căi poate fi realizat controlul local asupra instalației.

Vana este utilă pentru a echilibra și regla funcționalitatea sistemului, prin deschiderea și închiderea automate în funcție de comenzile și setările dorite. Astfel se realizează circulația lichidului conform instrucțiunilor, pentru asigurarea unei temperaturi constante în încăperi, fără fluctuații mari.

Vana contribuie la o bună funcționare a sistemului, prin împiedicarea fluctuațiilor de temperatură mari care duc la un consum inutil de energie. Echilibrarea sistemului se realizează automat, iar confortul termic este resimțit rapid și constant. Prin intermediul vanei este simplu să mențineți reglarea instalației, aceasta având rolul de a răspunde prompt setărilor introduse și de a controla climatul ambiental. Încălzirea prin pardoseală reprezintă o alternativă și o soluție la clasicele sisteme de încălzire ce utilizează caloriferele pentru distribuirea căldurii în interior.

Încălzirea prin pardoseală de detașează net de alte forme de sisteme de încălzire prin faptul că utilizează o putere termică mai mică.

Consumul redus de energie se datorează faptului că interiorul camerelor este încălzit în mod uniform, fără a exista diferențe de temperatură între nivelul podelei și cel al plafonului. Astfel, nu este nevoie de un surplus de energie pentru a compensa aceste diferențe. Faptul că distribuire a căldurii se face de jos în sus, presupune un confort termic sporit, căci nu veți mai avea de-a face cu neplăcuta senzație de pardoseală rece. Îndiferent de tipul de podea utilizată, fie că este vorba de gresie sau parchet, încălzirea prin pardoseală oferă aceiași eficiență și randament crescut privind distribuirea omogenă a căldurii. Vana cu două căi pentru control zonal asigură buna funcționare a sistemului, conform datelor introduse și confortului dorit!

Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL 642 Z-ONE
TEMP. MAXIMA DE LUCRU [°C] 90
TEMP. MINIMA DE LUCRU [°C] 0
TEMP. MAXIMA MEDIU AMBIANT [°C] 40
PRESIUNE MAXIMA [BAR] 16 BAR
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 230/50 V/HZ
PUTERE ELECTRICA ABSORBITA [W] 6.5 W
GRAD DE PROTECTIE IP20
KV 2.5 MC/H
RACORD [TOLI] 1/2 TOLI
INALTIME [MM] 114 MM
LUNGIME [MM] 78 MM
LUNGIME CABLU DE ALIMENTARE [m] 0.95
MASA [KG] 0.97
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT!

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri