VANA CALEFFI MANUALA DE ECHILIBRARE DEBIT, DN. 3/4"

Adauga un review

  • Cod produs: 42131500
  • Producator: CALEFFI

250.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Vana de echilibrare pentru circuite hidraulice.
Corp si obturator din aliaj rezistent la coroziunea zincului .
Dotat cu racorduri pentru prize de presiune.
Masurare debit cu dispozitiv Venturi.
Procentaj maxim de glicol: 50%

Sistemele termice cu circuite hidraulice sunt completate de vana de echilibrare manuală cu racord de ¾ țoli de la CALEFFI. Aceasta este concepută pentru a regla presiunea apei din instalație pentru obținerea confortului termic dorit în interiorul încăperi.

Vana poate fi acționată manual, fiind prevăzută cu robinet special și mâner rotativ. Rolul său este de a regla debitul apei astfel încât să nu se mai producă vibrații și zgomote pe conductă care crează disconfort accentuat. Vana de echilibrare este necesară nu doar pentru că asigură funcționarea corectă a instalației termice, ci și pentru că asigură mai multă fiabilitate sistemului de încălzire.

Dezechilibrele produse de diferențele de debit ale apei sunt un fenomen uzual și normal în interiorul conductelor. Atunci când setăm radiatoarele pentru nivele termice diferite sunt produse aceste diferențe de debit. Vana de echilibrare reglează debitul, indiferent de diferențele apărute, și asigură o eficiență sporită a sistemului. Compensarea diferențelor necesită un aport mai mare de energie și presupune pierderi de căldură. Vana îndeplinește funcția de a evita risipa de energie și consumul excesiv.

Costurile aferente consumului energetic vor fi mult mai mici prin intermediul vanei de echilibrare de la CALEFFI. Aceasta asigură funcționalitatea ireproșabilă a sistemului termic, facilitând ajustarea temperaturilor ambientale. Controlul termic se realizează mult mai bine, iar performanțele sistemului de încălzire sunt mult mai ridicate datorită vanei de echilibrare.

Fiabilitatea instalației termice depinde de vana de echilibrare. Mecanismul de funcționare al acesteia permite intervenția locală, fără oprirea întregii instalații. În acest mod este mult mai comod și eficient să rezolvăm micile probleme apărute, acționând asupra cauzei. Fie că dorim să reparăm ceva sau să facem anumite verificări, prin intermediul vanei de echilibrare este simplu să efectuăm operațiunile necesare.

 
Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL 131
TEMP. MAXIMA DE LUCRU [°C] 110
TEMP. MINIMA DE LUCRU [°C] -10
PRESIUNE MAXIMA [BAR] 16 BAR
RACORD [TOLI] 3/4 TOLI
LUNGIME [MM] 125 MM
LATIME [MM] 83 MM
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri