VANA CALEFFI MANUALA DE ECHILIBRARE DEBIT, DN. 1 1/4"

Adauga un review

  • Cod produs: 42131700
  • Producator: CALEFFI

450.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Vana de echilibrare pentru circuite hidraulice.
Corp si obturator din aliaj rezistent la coroziunea zincului .
Dotat cu racorduri pentru prize de presiune.
Masurare debit cu dispozitiv Venturi.
Procentaj maxim de glicol: 50%

Pentru echilibrarea debitului de apă al instalațiilor termice, CALEFFI a conceput o vană de echilibrare cu racord de 11/4 și dispozitiv Venturi de reglare a debitului. Diferențele de debit care se crează în mod normal atunci când ajustăm temperatura ambientală. Aceste diferențe crează disconfort din mai multe puncte de vedere, putând să producă și defecțiuni în funcționarea sistemului termic.

Dezechilibrele de presiune care se crează în mod normal în interiorul instalației de încălzire produc vibrații și zgomote puternice. Acestea sunt foarte deranjante și afectează nu doar confortul fonic. Rezistența și durabilitatea instalației sunt diminuate, iar performanțele sistemului termic scad. Vana de echilibrare de la CALEFFI este concepută pentru a regla aceste dezechilibre de presiune, asigurând funcționalitatea ireproșabilă a instalației termice.

Fiabilitatea sistemului termic este și ea afectată de aceste schimbări de presiune. Echilibrarea debitului apei este esențială pentru rezistența și durabilitatea instalației.                      Vana este foarte utilă pentru a facilita intervenția rapidă și eficientă ori de câte ori este nevoie. Mecanismul cu care este concepută permite posibilitatea reparațiilor pe coloană, fără ca întreaga instalație de apă să fie oprită. În acest fel este mult mai ușor să rezolvăm problemele apărute pe conductă sau să face verificări de rutină.

Vana de echilibrare conferă și un randament mai mare al distribuirii căldurii. Deoarece previne dezechilibrele de presiune, vana contribuie la evitarea pierderilor de căldură. În acest fel este crescută eficiența energetică a sistemului termic. Diferențele de presiune necesită consum suplimentar pentru a putea fi compensate.

Consumul redus presupune concomitent și costuri aferente facturii la utilități mai reduse. Este mult mai ușor să realizăm economii la consumul de energie cu ajutorul vanei de echilibrare.

Un alt câștig pe care îl obținem utilizând vana de echilibrare este și faptul că aceasta contrubuie la diminuarea emisiilor poluante. Ecologizarea mediului înconjurător se poate realiza prin intermediul dispozitivelor performante CALEFFI, foarte comod și la îndemâna oricui.

 
Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL 131
TEMP. MAXIMA DE LUCRU [°C] 110
TEMP. MINIMA DE LUCRU [°C] -10
PRESIUNE MAXIMA [BAR] 16 BAR
RACORD [TOLI] 1 1/4 TOLI
LUNGIME [MM] 143 MM
LATIME [MM] 110 MM
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri