VANA 3 CAI HFE 3 DN.50

Adauga un review

  • Cod produs: 39D 0018
  • Parteneri Romstal: #
  • Producator: DANFOSS S.R.L.

970.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Vane rotative ce pot fi utilizate in sisteme in care nu este nevoie de caracteristici de control predefinite si in care pot fi acceptate anumite pierderi de lichid prin vanele inchise.
Se poate folosi ata in circuitele cu apa cat si in cele in care exista ameste de glicol cu apa in proportie de pana la 50%.
Materiale:
-corp: fonta
-cuzinet: alama
-ax: otel inox
-garnituri inelare duble.
-actionarea: servomotor AMB 162 / AMB 182

Pierderile de căldură pe sistem sunt foarte comune și apar inevitabil atunci cînd sistemul termic nu este performant. Pentru a crește randamentul termic al sistemului și nu numai, DANFOSS a creat gama de vane cu 3 căi HFE. Vana de amestec HFE are un rol important în prevenirea risipei de energie și în protejarea sistemului de suprasolicitare.

Vana este acționată automat prin intermediul unui servomotor, ceea ce sporește rezultatele obținute. În acest fel vom putea beneficia de eficiență energetică maximă a sistemului de încălzire, indiferent de tipul acestuia. Se diminueză pierderile de călură pe sistem, consumul la energie scade, iar confortul termjc crește.

Durata de viață a sistemului termic depinde foarte mult de felul cum este exploatat. Pentru a preveni deteriorarea acestuia, este indicat să folosim vana de amestec cu 3 căi HFE care asigură reglarea optimă a parametrilor prevenind apariția condensului care duce la diminuarea performanțelor sistemului și a randamentului termic.

Vana de amestec poate fi întrebuințată în cadrul sistemelor de încălzire care funcționează pe gaz, lemne, cărbune, dar și a sistemelor care utilizează surse de energie neconvenționale. Cu ajutorul acesteia vom putea obține un control perfect al parametrilor de funcționare și timp de răspuns promt în momentul în care dorim o schimbare de temperatură sau presiune.

Eficiența energetică este foarte importantă într-o locuință deoarece este un mod excelent de a reduce consumul de energie fără a ne fi afectat confortul termic. Performanțele sistemului termic se vor îmbunătăți considerabil, iar durata de viață a acestuia se va prelungi pentru mai mult timp. Astfel, prin investiția în vanele de amestec de la DANFOSS vom obține atât o reducere a costurilor lunare la energie, dar și o reducere a costurilor viitoare pentru reparații și îmbunătățiri.

Mai multe

Specificatii tehnice

TEMP. MAXIMA DE LUCRU [°C] 110
TEMP. MINIMA DE LUCRU [°C] 2
PRESIUNE NOMINALA [BAR] 6
FACTOR DE DEBIT MAXIM (KVS) 60 MC/H
RACORD FLANSA 50 MM
MODEL HFE 3
LUNGIME [MM] 195 MM
INALTIME [MM] 221 MM
MASA [KG] 9.1
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT!

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri