VALVA RONDO A.S. PT SPALARE VAS WC, MONTAJ APARENT, V.6-9L, CROM

Adauga un review

  • Cod produs: 44G34347
  • Parteneri Romstal: &-
  • Producator: GROHE

1,250.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Soluțiile pentru curățarea WC-ului prin tragerea apei sunt diverse. GROHE propune un model inovator pentru spălarea vasului de toaletă. Valva RONDO are un design deosebit, ce va impresiona instant pe oricine. Firma cu o tradiție de peste 100 de ani este recunoscută pentru progresele tehnologice și interesul pentru dezvoltarea unor soluții practice și viabile, perfecte pentru asigurarea unui stil de viață modern și activ.

Valva este aproape insesizabilă, cu un design axat pe esență și claritate, ceea ce îi conferă un plus de eleganță și subtilitate. Prezența discretă a acesteia crează senzația de mai mult spațiu și luminozitate toaletei. Este ideală pentru toaletele publice deoarece se instalează cu ușurință și presupune mai puțină muncă de întreținere. Finisajul cromat asigură un mediu mult mai igienic, prielnic unei sănătăți corespunzătoare. În acest fel este evitat riscul răspândirii germenilor și microbilor.

Designul minimalist și simplu asigură funcționalitatea ireproșabilă a mecanismului. De asemenea, nu veți întâmpina absolut nici o problemă privind integrarea în stilul încăperii. Dispozitivul aduce o notă de eleganță, prin forma delicată și discretă. Cu ajutorul valvei puteți obține efecte vizuale remarccabile, care vor spori aspectul rafinat al camerei. Restaurantele și hotelurile vor căpăta un look îngrijit, care le va conferi mai multă încredere din partea clienților.

Detaliile sunt cele care crează atmosfera potrivită și conferă personalitate camerelor, iar valva RONDO este exact acel detaliu care tranformă o baie și o face specială. Cu ajutorul acesteia se schimbă radical aspectul întregii încăperi, căpătând un aer luxos și modern. Va fi o adevărată încântare pentru oricine să utilizeze o toaletă dotată cu aparatură de ultimă oră. Valva este rezistentă și durabilă, respectând standardele de calitate ce caracterizează compania GROHE.

Frumusețea liniilor simple și precise fac din această valvă un obiect sanitar cu totul deosebit. Deși este un dispozitiv cu rol practic, aspectul estetic pe care îl are îi conferă un aer artistic, fiind o îmbinare perfectă între util și frumos. Delectați-vă cu stilul minimalist, precis și pur pe care îl puteți obține cu valva RONDO, de la GROHE!

Mai multe

Specificatii tehnice

Nu exista specificatii tehnice

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri