USITA DIN PLASTIC PT VIZITARE 30x40cm

Adauga un review

  • Cod produs: 79UV3040
  • Parteneri Romstal: -
  • Producator: JULIEN STILE

38.90 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

usita de vizitare

UȘIȚĂ DE VIZITARE DIN PLASTIC 30x40cm

Aspectul plăcut al camerelor depinde foarte mult și de faptul ca instalațiile, cablurile sau țevile să nu fie vizibile. Pentru a nu fi la vedere este nevoie să căutăm soluții pentru a ascunde toate elementele inestetice. Mascarea acestora are dezavantajul că în caz de defecțiune devine foarte greu să fie verificate și controlate. Pentru a rezolva acest inconvenient soluția perfectă este montarea unor ușițe speciale pentru vizitare, care asigură accesul rapid la punctele cheie ale instalațiilor.

Ușița de plastic de la JULIEN STILE de culoare albă este ideală pentru a fi montată pe pereți sau tavan. Aceasta permite accesul convenabil la echipamentul ascuns sau la instalațiile de utilități. Este potrivită pentru zone cu umiditate mare, cum ar fi baia sau bucătăria.

Ușița este confecționată din PVC de înaltă calitate. Designul special este conceput pentru a permite deschiderea acesteia fie pe partea dreaptă, fie pe cea stângă. Deschiderea sau închiderea se realizează foarte simplu, prin apăsare ușoară.

Montarea este ușor de realizat, cu ajutorul mortarului sau lipiciului. Reprezintă o modalitate discretă și elegantă de a masca țevile, cablurile sau robineții, asigurând concomitent accesuol facil la acestea. Ușița reprezintă o soluție ideală, permițându-vă să puteți inspecta, verifica sau repara eventualele problem de funcționare ale instalațiilor de utilități.

Foarte utilă și practică, ușița din plastic este și un accesoriu ce va îmbunătăți aspectul estetic al casei dvs. Se preteză cu ușurință să fie montată fie pentru a masca racordurile de sub cadă, fie pentru a acoperi contoarele de apă, gaz sau cele electrice, sau acolo unde doriți să ascundeți părți vizibile ale instalațiilor.

Cu ajutorul acesteia va fi mult mai simplu să gestionați orice inconvenient survenit în funcționarea sistemelor de utilități. Ușița pentru vizitare vă oferă posibiliatea să observați în permanență dacă istalațiile operează în parametrii optimi.

O soluție la îndemână, care costă foarte puțin, prin care rezolvați problemele apărute în sistemele de instalații, în timp ce aveți grijă de aspectul plăcut al casei dvs!

Mai multe

Specificatii tehnice

Nu exista specificatii tehnice

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri