Uscatoare de maini

Uscarea mainilor in toaletele publice este o operatiune simpla si igienica cu ajutorul uscatoarelor din aceasta categorie. Alegand un uscator de maini de la Romstal veti simti atingerea catifelata a aerului cald care va va feri de bacterii si va va lasa mainile delicate, ferite de contactul cu hartia de proasta calitate. Cum hartia mai trebuie si colectata si predata in vederea reciclarii, recomandarea noastra este folosirea de uscatoare cu aer cald. Acestea nu lasa deseuri poluante, usuca mainile rapid si intr-un mod placut.
 
Primul avantaj al folosirii uscatoarelor de maini este igiena. Noile uscatoare de maini permit evitarea contactului cu orice suprafata murdara sau cu incarcatura microbiana, cu risc pentru sanatatea noastra si care ar face ca spalatul mainilor sa devina la urma urmei un obicei si o necesitate complet inutile. Un alt avantaj este siguranta in utilizare. Aceste uscatoare sunt dotate cu  motoare cu protectie termica si rezistenta electrica cu dispozitiv de siguranta pentru supraincalzire.
 
Alegand uscatoare de maini beneficiezi de costuri reduse si economie de resurse. Datorita motoraselor de mica potenta, uscatoarele sunt extrem de economice. Iar daca se tine cont ca unele modele functioneaza pe baza de senzori ce limiteaza durata lor de functionare, in mod evident au si un consum energetic redus. De asemenea, prezenta in  baie a unui uscator de maini inlatura riscul obturarii sistemelor de canalizare, problema frecventa in cazul aruncarii servetelelor, intentionat sau accidental, in vasul de toaleta. Comparativ cu utilizarea servetelelor sau a prosoapelor de hartie, folosirea acestor uscatoare de maini reduce nu doar costurile cu serviciile de curatenie. Utilizarea dispozitivelor electrice anuleaza risipa de materie prima, in acest caz celuloza.
 
Aparatele sunt robuste, silentioase, usor de instalat si intretinut. Avand in vedere durata de functionare limitata, riscurile de defectare si totodata costurile de intretinere sunt aproape nule.