UNITATE INTERNA TIP DUCT, CU INVERTER, ME SEZ-KD60Q, 21000 BTU, R410, CLS A/A+

Vezi review-uri

3,600.00 LEI / buc TVA inclus

buc
Adauga in cos
 • Garantie 36 luni
 • Transport gratuit
 • Pretul include taxa verde: 15.00 Lei
 • Vezi stoc in magazinul preferat
 • Livrare standard

Descriere

Info: Pozele produselor sunt informative. Pentru componenta, va rugam consultati Descrierea produsului si Specificatiile tehnice.

Unitate interna tip duct, pentru montaj la tubulatura, cu posibilitatea preluarii aerului prin lateral sau in linie, de dimensiuni reduse si durabilitate crescuta.
Unitatile necesita un spatiu minim si poate fi instalat in cladiri cu tavane coborate. Clasa de eficienta, precum si nivelul de zgomot scazut, fac ca aceasta unitate sa fie ideala pentru orice tip de amplasament.
Aceasta unitate interna, dispune de urmatoarele caracteristici:
- posibilitatea de reglare automata a debitului de aer, in functie de conditiile climatice din camera;
- posibilitatea de setare a pornirii/opririi, cu ajutorul telecomenzii;
- sistemul de aer conditionat comuta automat intre functiile de incalzire si racire, pentru a mentine temperatura dorita;
- repornirea automata, in cazul aparitiei penelor de curent;
- reglarea inteligenta a vitezei ventilatorului, asigura performante optime, chiar si la temperaturi exterioare scazute
- dispozitivul este compatibil cu sistemul de comanda PAR-30MAA/PAR-21MAA, care contine o varietate de functii de management, inclusiv un temporizator saptamanal (optional);
- dispozitivele se pot conecta la sistemul de control MELANS (dispozitive de control M-NET) si AG-150A (optional);
- este posibilitatea conectarii la unitatea externa multisplit MXZ;
- informeaza utilizatorul cu privire la defectiunile detectate;
- dispozitivul se poate conecta la dispozitivul de control centralizat MAC-821 SC-E, care poate controla functia pornire/oprire pentru un maxim de opt unitati interne (optional)

Sistemul invertor este un dispozitiv electronic, care permite să varieze într-un mod eficient viteza compresorului și, în consecință, puterea furnizată de instalația de aer condiționat, în funcție de cererea de răcire sau încălzire.

În comparație cu convenționale aparate de aer condiționat, acest tip de aparat inverter mai întâi ajunge la temperatura dorită în cameră după care o menține stabilă. Acest lucru aduce avantajul confortului sporit și al consumului de energie scăzut. Datorită sistemului de control invertor DC și proiectarea atentă a componentelor utilizate, eficiența energetică sezonieră atinge niveluri extraordinare.

Ventilatorul acționat de motorul aparatului face ca unitățile liniei SEZ-KD să fie deosebit de versatile. Acem la dispoziție 4 selecții diferite de presiune statică selectabile (5/15/35/50 Pascal). Astfel aparatul echilibrează excelent debitul de aer având în același timp o funcționare silențioasă. Calitatea mediului în care trăim depinde de nivelul de zgomot perceput. Mitsubishi Electric contribuie la menținerea celui mai înalt confort acustic acordând cea mai mare atenție acestui aspect în proiectare și construcție.

Dimensiunea redusă a liniei SEZ-KD, 200 mm înălțime și adâncime de 700 mm pentru întreaga gamă, face acest tip de aparate perfect potrivit pentru instalare chiar și în tavane deosebit de înguste.

Vezi mai mult

Specificatii tehnice

Nu exista specificatii tehnice

Documentatie

Detalii livrare

Transportul produselor este gratuit pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus.

Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este calculata in functie de volum, greutate si distanta si este afisata in cos, alaturi de produse (cu exceptia lunii mai 2020, in care toate comenzile au transport gratuit).

Sameday delivery** - livrare in aceeasi zi cu plasarea comenzii 

Serviciul este disponibil pentru Bucuresti si Ilfov, pentru comenzile plasate Luni - Vineri pana in ora 11:00 si achitate in avans cu cardul (platile cu cardul se confirma in 30 minute).

Livrarile standard se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti si Ilfov: a doua zi lucratoare - pentru comenzile plasate pana in orele 13:00;  maxim 48 ore lucratoare - comenzile plasate dupa 13:00. Luni - Sambata***, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 4 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii****)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

 

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Nu se transporta in aceeasi zi, comenzile care contin: 

 • Tevi metalice de 6m;
 • Izolatie pentru incalzirea prin pardoseala;
 • Echipamente mari de tip cazane;
 • Tevi PEID de la diametrul 63mm in sus.

***   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

**** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Vezi mai mult

Review-uri