UNITATE INTERNA CYLINDER UNIT PENTRU ZUBADAN, REV. 8-14 KW

Adauga un review

21,100.00 LEI / BUC TVA inclus

Stoc momentan epuizat
  • Garantie 24 luni
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Unitatea interna Mitsubishi Electric HYDROTANK Reversibil pentru unitatile externe de putere termica 8kW (Cod Romstal: 81ME4005).
Unitatea interna compacta contine:
- schimbator de caldura freon/apa
- pompa de circulatie electronica
- automatizare FTC5
- schimbator pentru apa calda menajera
- pompa circulatie apa calda menajera
- boiler
- vana 3 cai
Unitatea de comanda FTC5 are urmatoarele functii:
- Managementul a 2 zone
- Posibilitate gestionare sursa secundara de incalzire in functie de temperatura exterioara
- Posibilitate cascadare pana la 6 unitati de acelasi fel



La Romstal gasesti pompa de caldura cea mai vanduta pe piata romaneasca, Mitsubishi Zubadan. Aceasta pompa este recunoscuta pentru randamentul excelent mai ales pentru functioneaza pana la -28 grade Celsius temperatura exterioara avand o putere constanta pana la -15 grade Celsius. Pompa de caldura foloseste aerul exterior pentru a incalzi sau raci agentul termic (apa) care va fi distribuit catre instalatia interioara de incalzire / racire, precum si catre instalatia de preparare a apei calde menajere. Pompa de caldura aer-apa Mitsubishi Zubadan se remarca asadar cand temperaturile exterioare scad foarte mult gratie unei rezistente electrice  care asigura o incalzire suplimentara. In acest punct pompa de caldura nu mai asigura complet necesarul de caldura din aerul preluat din exterior si compenseaza prin activarea aceestei sursei alternative de caldura, rezistenta electrica.

Pompele de căldură aer-apă de la Mitsubishi Electric realizeaza transferul de caldura de la un mediu cu temperatura scazuta catre unul in care temperatura este ridicata. Sistemul este format din doua unitati, una exterioara si una interioara. Cea exterioara include un condensator prin intermediul caruia se introduce agent frigorific catre schimbatorul de caldura de la interior producandu-se incalzirea circuitului de apa care circula prin acesta. Unitatea interioara, Hydrobox-ul, cuprinde componentele sistemului hidraulic precum: schimbatorul de caldura in placi, pompa de circulatie apa, rezistenta electrica, vasul de expansiune plus componente de siguranta.

Avantajul pompei de caldura aer-apa este acela ca implica costuri de instalare foarte mici deoarece nu mai aveti nevoie de sapaturi ca in cazul pompelor care preiau caldura din sol. Mai mult, mentenata in cazul pompelor de caldura aer-apa este una minima. Aceasta se rezuma in mare la spalarea unitatii exterioare.

Deoarece pompa de caldura care beneficiaza de tehnologia Zubadan este in sistem split, adica intre interior si exterior sunt tevi de cupru prin care circula agent frigorific, nu apa, se reduce riscul inghetarii agentului termic daca nu este antigel sau cantitatea de antigel este redusa.

Pompele de caldura Mitsubishi Zubadan se disting prin tehnologia exclusiva “Flash Injection” , prin intermediul careia capacitatea de incalzire poate fi mentinuta constant pana la -15°C temperatura exterioara. De asemenea, consumul de energie este redus datorita compresorului inverter cu turatie variabila. Datorita tehnologiei Zubadan, domeniul de functionare al pompei este garantat pana la -28°C. Un alt aspect important este ca degivrarea unitatii exterioare nu se face mai des de 2 ore, iar durata este foarte scurta. Folosind modul de functionare economic, pompele de caldura Zubadan pot sa pastreze acelasi confort interior, modificand automat temperatura care este furnizata catre cladire. Dupa ce sunt facute setarile curbei de compensare, pompa de caldura Zubadan furnizeaza necesarul direct proportional cu temperatura exterioara.

Automatizarea pompei de caldura aer-apa Mitsubishi Zubadan se face foarte simplu. Astfel se pot controla eficient zonele care trebuie incalzite sau racite dar si prepararea de apa calda menajera. Se poate seta functionarea pe anumite intervale orare lucru care va va fi util in cazurile in care aveti un program zilnic fix.

Pompele de caldura aer-apa  Mitsubishi Zubadan aduc confort maxim in utilizare. Ele produc caldura sau aer rece, in functie de anotimp, prepara apa calda menajera, fara ca utilizatorul sa modifice setari. Pentru a obtine temperaturile dorite in locuinta sistemului cu pompa de caldura aer-apa trebuie sa ii adaugam un sistem de distributie de joasa temperatura. Ne referim la sisteme de incalzire in pardoseala, in pereti, ventiloconvectoare sau radiatoare. Pompa de caldura de acest tip da cel mai bun randament daca este instalata intr-o casa foarte bine izolata.

Daca decideti sa incalziti sau sa raciti locuinta cu ajutorul unei pompe de caldura aer-apa Mitsubishi Zubadan trebuie sa stiti ca veti obtine costuri reduse substantial dar si o putere termica simtitor mai mare decat sursele de caldura care functioneaza electric.

Mai multe

Specificatii tehnice

BRAND MITSUBISHI ELECTRIC
MODEL ERST20C-VM2C
TEMP. MAXIMA ACM [°C] 60
TEMP MAX AG TERM INC [°C] 60
TEMP MIN AG TERM RACIRE [°C] 5
NIVEL DE ZGOMOT [dB(A)] 28
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 230/50
RACORD PE PARTEA DE GAZ [mm] 15,88
RACORD PE PARTEA DE LICHID [mm] 9,52
INALTIME [MM] 1600
LATIME [MM] 595
ADANCIME [MM] 680
MASA [KG] 103
VOLUM BOILER [L] 200
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri