UNITATE EXTERNA MONOSPLIT, CU INVERTER, MITSUBISHI, DM, 9000 BTU, R410A, MUZ-DM25, CLS A+/A+

Vezi review-uri

 • -20 %
 • Ultimele
  in stoc

1,000.00 LEI (Reducere 20%)

800.00 LEI / buc TVA inclus

buc
Adauga in cos
 • Garantie 36 luni
 • Pretul include taxa verde: 15.00 Lei
 • Vezi stoc in magazinul preferat
 • Livrare standard

Descriere

Info: Pozele produselor sunt informative. Pentru componenta, va rugam consultati Descrierea produsului si Specificatiile tehnice.

(br)
Unitate externa de tip split, cu inverter DC. Sistemul inverter este un dispozitiv electronic care permite variata in mod eficace
a vitezei compresorului si in consecinta, puterea livrata climatizarii in scopul racirii sau al incalzirii. Fata de sistemele de
climatizare traditionala cu viteza fixa (On&Off), sistemele de climatizare cu inverter, ating temperatura ceruta si o mentin
stabila, fara variatii mari, cu avantajul confortului si al consumului redus de energie electrica.(br)
Dimensiunile compacte si culoarea alb pur, diferentiaza linia sistemelor de climatizare, facandu-le compatibile cu orice tip de
mediu.(br)
(br)
Caracteristici:(br)
- Compresor cu inverter si motor Poki Poki (inovatie Mitsubishi Electric bazata pe forta magnetica generata de magnetii
Neodymium);(br)
- Ventilatorul cu inverter cu eficienta ridicata la unitatea externa;(br)
- Aerul este raspandit uniform, datorita miscarilor eficiente ale paletelor;(br)
- Conducte canelate (pentru cresterea suprafetei schimbului de caldura);(br)
- Metoda de control PAM;

Mitsubishi Electric, lider mondial în sistemele de aer condiționat pentru uz rezidențial, comercial și industrial, prezintă sistemul de aer condiționat dotat cu inverter MSZ-DM25/35.

Acesta reprezintă soluția perfectă pentru a transfera aerul rece din afară în locuință. Totodata, pe modul încălzire, el poate lucra și în sens invers. Tehnologia Inverter beneficiază de un compresor care își reglează turația pentru a se adapta nevoilor clientului si a-i imbunatati nivelul confortului. El îşi reglează capacitatea de răcire sau încălzire, pentru a-l corela cu temperatura din cameră. Datorită inverterului se reduce timpul de pornire al sistemului ajungându-se mai rapid la temperatura solicitată a camerei. Un alt avantaj este acela că inverterul monitorizează, reglează și menține temperatura mediului, consumul de energie scăzând substanțial.

Deși sunt utilizate mai mult pentru răcire, aparatele de aer condiționat pot asigura și o încălzire eficientă. Încălzirea cu un aparat de aer condiționat cu pompă de căldură reprezintă o soluție de încălzire foarte eficientă din punct de vedere energetic. Totodată, aparatele de aer condiţionat Mitsubishi MSZ-DM25/35 ajută la menţinerea unui confortul acustic ridicat.

 

Seria MSZ-DM 

Soliditate & Design

Liniile curate şi neutre, dimensiunile compacte şi culoarea “alb pur”, diferenţiază linia sistemelor de climatizare, făcându- le compatibile cu orice tip de mediu. Chiar şi unitatea externă, compactă, uşoară şi silenţioasă poate fi instalată în spaţii limitate. 

DC Inverter

Sistemul inverter este un dispozitiv electronic care permite variaţia în mod eficace a vitezei compresorului şi în consecinţă, puterea livrată climatizării în scopul răcirii sau al încălzirii. Faţă de sistemele de climatizare tradiţională cu viteză fixă (On&Off), sistemele de climatizare cu inverter, ating temperatura cerută şi o menţin stabilă, fără variaţii mari, cu avantajul confortului şi consumului şi al consumului redus de energie electrică.

Timer usor de utilizat

Timerul cu 12 ore este special adaptat pentru utilizarea în timpul orelor repaosului de noapte. Operaţiile de pornire şi de oprire automată pot fi uşor programate la diverse intervale orare. 

Eficienţa energetică ajustată sezonier A+/A+

Economia în funcţionare este marele avantaj al sistemelor de climatizare Mitsubishi Electric. Graţie acurateţei proiectării tuturor componentelor şi utilizării tehnologiei de vârf eficienţa energetică atinge nivele extraordinare chiar şi ajustată sezonier. În particular linia SMART atinge valori ale SEER şi SCOP (indici de eficienţă sezonieri) care îi permit includerea în clasa de eficienţă energetică A+/A+ cu întreaga sa gamă.

Maxim de silenţiozitate pentru maxim de confort 

Confortul ambiental este legat chiar şi de nivelul de zgomot perceput. Aparatele de aer conditionat Mitsubishi Electric contribuie la mentinerea unui maxim de confort prin emisii sonore minime.

 

Nu puteti viziona acest content datorita preferintelor GDPR alese de dvs. Schimba setari

 

Tehnologie inverter

Aparatele de aer conditionat Mitsubishi Electric seria DM asigura reglarea automata a capacitatii echipamentului in functie de necesitate. Astfel se reduce consumul excesiv de energie electrica ceea ce permite incadrarea echipamentului in clasa „A+" de eficienta energetica.

Domeniu mai larg de functionare in regim de racire

Ca urmare a extinderii domeniului de functionare in regim de racire, aceste modele sunt potrivite pentru o gama mai larga de aplicatii decat modelele anterioare.

Wi-Fi si sistemul de control

 

Interfata Wi-Fi (optionala)

Interfata optionala permite utilizatorilor sa controleze si sa verifice starea de functionare a aparatelor de aer conditionat Mitsubishi Electric cu ajutorul calculatoarelor, tabletelor si telefoanelor mobile.

 

Interfata de control a sistemului (optionala)

 • Face posibila pornirea/oprirea de la distanta a aparatului de aer conditionat Mitsubishi Electric;
 • In functie de interfata utilizata, este posibila conectarea unei telecomenzi cu fir, de exemplu PAR-32MAA;
 • Controlul centralizat se poate realiza prin conectarea la M-NET.

Filtru de purificare a aerului cu ioni de argint

Aparatul de aer conditionat Mitsubishi Electric este prevazut standard cu un filtru de inalta eficienta, care retine si neutralizeaza bacteriile, polenul si alte substante alergene din aer.

Unitati compacte

Atat unitatea interioara cat si cea exterioara a aparatului de aer conditionat Mitsubishi Electric sunt compacte, ceea ce face posibila instalarea lor in spatii mici si inguste.

Vezi mai mult

Specificatii tehnice

BRAND MITSUBISHI ELECTRIC
COMPONENTA UNITATE EXTERNA
TIP CONSTRUCTIV MONOSPLIT
MODEL MUZ-DM25
MONTAJ PERETE EXTERIOR
PUTERE NOMINALA RACIRE [BTU] 9000
PUTERE NOMINALA INCALZIRE [BTU] 11000
PUTERE NOMINALA RACIRE [KW] 2.5
PUTERE NOMINALA INCALZIRE [KW] 3.15
TEMP. EXT. RACIRE / INCALZIRE [°C] 35/7
TEMP. DE FUNCTIONARE PE RACIRE [°C] -10 - +46
TEMP. FUNCTIONARE PE INC. [°C] -10 - +24
EER 3.52
COP 3.71
SEER 5.8
SCOP 4.1
CLS. EFICENTA ENERG. RACIRE A+
CLS. EFICIENTA ENERG. INC. A+
TIP COMPRESOR INVERTER
NR. UNIT. INT. CONECT. SIMUL. 1
DEBIT DE AER [MC/H] 1890
PUTERE SONORA UNITATE INTERNA [DB(A)] 63
AGENT FRIGORIFIC R410A
GLOBAL WARMING POTENTIAL (GWP) 1382,05
CANTITATE AGENT FRIGORIFIC [KG] 0.7 (7 M)
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 230/50
PUTERE EL. CONSUMATA LA RACIRE [KW] 0.710
PUTERE EL. CONSUMATA LA INC. [KW] 0.850
RACORD PE PARTEA DE LICHID [TOLI] 1/4
RACORD PE PARTEA DE LICHID [mm] 6,35
RACORD PE PARTEA DE GAZ [TOLI] 3/8
RACORD PE PARTEA DE GAZ [mm] 9,52
INALTIME UNITATE EXTERNA [MM] 538
LATIME UNITATE EXTERNA [MM] 699
ADANCIME UNITATE EXTERNA [MM] 249
MASA UNITATE EXTERNA [KG] 24 KG
Vezi mai mult

Documentatie

Detalii livrare

Transportul produselor este gratuit pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus.

Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este calculata in functie de volum, greutate si distanta si este afisata in cos, alaturi de produse (cu exceptia lunii mai 2020, in care toate comenzile au transport gratuit).

Sameday delivery** - livrare in aceeasi zi cu plasarea comenzii 

Serviciul este disponibil pentru Bucuresti si Ilfov, pentru comenzile plasate Luni - Vineri pana in ora 11:00 si achitate in avans cu cardul (platile cu cardul se confirma in 30 minute).

Livrarile standard se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti si Ilfov: a doua zi lucratoare - pentru comenzile plasate pana in orele 13:00;  maxim 48 ore lucratoare - comenzile plasate dupa 13:00. Luni - Sambata***, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 4 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii****)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

 

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Nu se transporta in aceeasi zi, comenzile care contin: 

 • Tevi metalice de 6m;
 • Izolatie pentru incalzirea prin pardoseala;
 • Echipamente mari de tip cazane;
 • Tevi PEID de la diametrul 63mm in sus.

***   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

**** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Vezi mai mult

Review-uri