UNITATE DE CONTROL VSION VKL06, INCALZIRE PARDOSEALA, 6 TERMOSTATE

Adauga un review

210.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Garantie 60 luni
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Unitate de control VKL06 utilizata in instalatiide de incalzire in pardoseala, ce asigura protectie la suprasarcina.
La aceasta unitate se pot racorda pana la 6 termostate si 24 de actuatoare , avand instalare simpla a cablurilor prin sistemul
plug in. Se poate imbunatati functionarea centrului de comanda prin atasarea modulului VPL06 sau VPL07.
Unitatea contine:
- marcaj vizibil al bornelor
- LED uri de stare, pentru comanda activa
- spatiu pentru marcare

Unitatea de control VKL 06 se utilizează în cadrul sistemului de încălzire prin pardoseală. Unitatea este concepută pentru a controla mai multe dispozitive și o arie largă a istalației termice.

Avantajele unității VKL 06 sunt:

Se pot racorda până la 6 termostate și 24 de actuatoare

Marcaj vizibil al bornelor LED-uri de stare, pentru comanda activa Instalarea simpla a cablurilor prin sistemul plug-in

Spatiu pentru marcare

Se poate îmbunătăți funcționarea centrului de comandă prin atașarea modulului PL06 sau PL07

Protecție la suprasarcină

Centrul de comanda KL06 se folosește pentru a simplifica legatura dintre termostate (max 6 termostate/centru de comanda) cu dispozitivele electrice de comanda (actuatoarele). Accesorile PL06 si PL07 sunt folosite în KL06 pentru comanda pompei de recirculare sau a cazanului. Prin KL06 fiecare termostat poate controla în același timp până la 4 actuatoare. Unitatea de control VKL 06 asigură controlul perfect al funcționării întregului sistem de încălzire prin pardoseală. Putem gestiona mai multe zone concomitent, foarte rapid și eficient.

Prin controlul sistemului avem grijă ca acesta să fie protejat de suprasolicitare și putem obține simultan tot confortul termic de care avem nevoie. Unitatea este simplu de folosit și ajută la reglarea termostatelor din camere diferite mult mai comod. Astfel, nu este nevoie să ne deplasăm în fiecare încăpere pentru ajustarea temperaturii ambientale, fiind mult mai la îndemână să utilizăm un singur centru de comandă.

Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL VKL06
TEMP. MAXIMA DE LUCRU [°C] 50
TEMP. MINIMA DE LUCRU [°C] 0
NR.DE CIRCUITE 6
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 230/50 V/HZ
UMIDITATE RELATIVA 95 %
INALTIME [MM] 86 MM
LUNGIME [MM] 300 MM
ADANCIME [MM] 60 MM
MASA [KG] 0.21
MATERIAL PC241R
FUNCTIONARE CABLU
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri