TUB PVC CANALIZARE INT, CU MUFA/GARNITURA, L=1M, D.40mmx1.5mm

Adauga un review

4.99 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Conducta din PVC-U, fabricata conform SR EN 1329-1, cu mufa si garnitura, pentru canalizare interioara destinata colectarii si evacuarii apelor uzate menajere, industriale si meteorice din interiorul cladirilor.
Teava are culoarea gri deschis (RAL 7037).
Avantaje:
-usor de pus in opera si costuri reduse cu transportul.
-rezistenta la actiunea sarurilor, acizilor si bazelor diluate, a uleiurilor minerale si vegetale, a alcoolilor si hidrocarburilor alifatice.
-sunt capabile sa preia sarcini mecanice mari la o alegere si instalare corecta.
-debitul lichidelor transportat cu 20-30% mai mare decat sistemele clasice.
-durata de viata de cel putin 50 ani in conditii de instalare si exploatare corecta

TEAVA PVC CU MUFA SI GARNITURA PENTRU CANALIZARE GRIAceasta teava se foloseste pentru proiectarea canalizarii interioare. Pentru aceasta teava se pot folosi fitingurile de PP de la Valrom. Conductele din PVC-U pentru canalizare interioara sunt destinate colectarii si evacuarii apelor uzate menajere, industriale si meteorice din interiorul cladirilor. Fabricatia acestor conducte este în concordanta cu standardul SR EN 1329-1, culoarea recomandata fiind cenusiu-deschis (RAL 7037) , si acopera gama de diametre nominale cuprinse între 50 si 110 mm.

canalizare interioara

 
Stabilitatea chimica a PVC-U asigura posibilitatea utilizarii în medii agresive, respectiv soluii acide sau bazice, saruri, uleiuri minerale sau vegetale, hidrocarburi, în intervalul de pH cuprins între 2 si 12.
Rugozitatea redusa a tevilor din PVC-U micsoreaza posibilitatea depunerilor si favorizeaza curgerea, iar durata de viata a tevilor din PVC-U este estimata la peste 50 de ani.
 
Tevile din PVC-U pentru canalizare interioara sunt mult mai usoare decât predecesoarele lor din fonta sau plumb, fiind astfel mult mai usor de instalat, iar sistemul de îmbinare cu garnitura din elastomer este mult mai flexibil si permite interventii usoare si rapide.
Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL BASICLINE
TEMP. MAXIMA DE LUCRU [°C] 60
DIAMETRU EXTERIOR [MM] 40 MM
GROSIMEA PERETELUI [MM] 1.5 MM
LUNGIME [MM] 1000 MM
CULOARE GRI DESCHIS
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri