TUB IZOLATIE AUTOADEZIV POLIETILENA, PT IZOLARE TERMICA, D.35x13mm, L=2m

Adauga un review

12.50 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Tubul de izolatie Tubolit DG-A autoadeziv din polipropilena expandata este ideal pentru izolarea tevilor instalatiilor sanitare
si de incalzire. Conductivitatea termica scazuta a acestuia (data la 40C), il face un bun material izolator minimizand
pierderile de energie cu pana la 80%. Materialul are o buna comportare la foc fiind greu combustibil, neintretinand arderea.
Tubul de izolatie poate fi folosit pentru tevi de Cu cu diametrul exterior de 35mm si tevi de otel cu diametrul exterior de
33.7mm

Pentru izolarea termică a instalațiilor, ARMACELL POLAND a realizat tubul autoadeziv TUBOLIT DG, care oferă protecție maximă instalațiilor și contribuie la creșterea eficientței acestora.

Tubolit este un produs utilizat în izolarea termică, acustică și mecanică pentru toate tipurile de instalații. Îl putem aplica pentru instalațiile de încălzire, de apă caldă și rece, precum și pentru conductele de scurgere din clădirile rezidențiale și comerciale. Acesta reprezintă o soluție verificată de reducere a pierderilor energetice, asigură protecție țevilor instalate în clădiri și imbunătățire a confortului fonic.

Tubolit DG este confecționat din polietilenă expandată cu celule inchise, de culoare gri. Acest material are conductivitate termică reduse, datorită căreia pierderile energetice sunt reduse cu până la 80%. În acest fel crește considerabil eficiența energetică a clădirii și sunt reduse drestic emisiile de CO2.

Izolația TUBOLIT DG-A se aplică cu ușurință pe țevi și presupune un timp mult mai mic pentru montare. Sistemul de prindere autoadeziv asigură rapiditate în montare și asigură etașare perfectă. Tubul este flexibil și simplu de manevrat, adaptându-se cu ușurință formei instalației. Montarea se face cu depunerea unui efort mult mai mic, iar timpul necesar punerii în operă este la jumătate în comparație cu tuburile izolante clasice.

Izolația TUBOLIT DG-A previne apariția condensului, fiind recomandată și în cazul țevilor de apă rece și a celor de apă reziduală. În acest fel evităm apariția mucegaiului, iar țevile vor căpăta mai multă rezistență și durabilitate. Confortul locuinței sporește, iar instalațiile devin mult mai sigure, prin aplicarea tubului autoadeziv TUBOLIT DG-A.

Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL TUBOLIT DG-A
GROSIME IZOLATIE [MM] 13 MM
DIAMETRU INTERIOR MIN [MM] 36
CONDUCTIVITATE TERMICA [W/(M*K)] 0.039 W/(M*K)
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri