TUB IZOLATIE AUTOADEZIV POLIETILENA, PT IZOLARE TERMICA, D.28x13mm, L=2m

Adauga un review

8.48 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
 • Transport gratuit
 • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Tubul de izolatie Tubolit DG-A autoadeziv din polipropilena expandata este ideal pentru izolarea tevilor instalatiilor sanitare
si de incalzire. Conductivitatea termica scazuta a acestuia (data la 40C), il face un bun material izolator minimizand
pierderile de energie cu pana la 80%. Materialul are o buna comportare la foc fiind greu combustibil, neintretinand arderea.
Tubul de izolatie poate fi folosit pentru tevi de Cu cu diametrul exterior de 28mm si tevi de otel cu diametrul exterior de
26.9mm

TUBOLIT DG-A este soluția excelentă pentru izolarea termică și fonică a țevilor. Este confecționat din polietilenă cu celule închise, un material fiabil, rezistent și foarte eficient. Tubul este prevăzut cu folie autoadezivă pentru simplificarea procesului de punere în operă și reducerea timpului de montare la jumătate.

Beneficiile oferite de TUBOLIT DG-A sunt:

 • Eficiență energetică sporită a sistemului de încălzire
 • Reducere a consumului de energie
 • Diminuează pierderile termice pe sistem cu până la 80%
 • Protecție a țevilor de apă contra factorilor exteriori, precum substanțele corozive, temperaturile joase, umezeală, oxidare sau materiale de construcție Împiedică formarea condensului la țevile de apă rece, reducând drastic riscul apariției mucegaiului
 • Reduce semnificativ fenomenul de dilatare liniară a țevilor
 • Contribuie la menținerea unei presiuni ridicate a apei din conducte Se montează ușor datorită sistemului de prindere cu bandă autoadezivă
 • Este flexibil și ușor de aplicat pe orice tip de țeavă
 • Reduce semnificativ zgomotele produse de fluctuațiile de presiune

TUBOLIT DG-A poate fi utilizat pentru orice tip de instalații, precum instalațiile de apă rece, de apă caldă, termice sau cele de apă reziduală. Izolarea termică ajută la o mai bună funcționare sistemului hidrosanitar sau a celui de încălzire, crește durabilitatea instalațiilor și previne deteriorarea acestora. Marele avantaj este dat de creșterea semnificativă a randamentului termic, în cazul țevilor de apă caldă și a celor de încălzire. Acest lucru înseamnă scăderea consumului de energie și obținerea unor costuri mai mici pentru facturi.

Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL TUBOLIT DG-A
GROSIME IZOLATIE [MM] 13 MM
DIAMETRU INTERIOR MIN [MM] 29
CONDUCTIVITATE TERMICA [W/(M*K)] 0.039 W/(M*K)
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri