TUB FLEXIBIL (COPEX) USOR NEGRU DIN PVC IGNIFUG CU FIR TRAGERE D.13mm(colac 25mt)

Adauga un review

  • -5 %
  • Cod produs: 55FG1304
  • Parteneri Romstal: -
  • Producator: PRIMA PLUS SRL

26.91 LEI (Reducere 5.24%)

25.50 LEI / COL TVA inclus

COL
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Tub flexibil din PVC ecologic, in colac, pentru instalatii casnice si industriale de interior si exterior si pentru instalatii
incastrate.
Tubul este fabricat in conformitate cu normele CE si SR EN 61386-1, SR EN 61386-23. Acesta face parte din categoria produselor
ecologice si este reciclabil (nu contine metale grele).
Tubul are proprietati de autostingere, nu propaga flacara si este prevazut in interior cu fir de tragere din otel, cu diametrul
de 0.8 mm.
Pretul este dat pentru un metru de tub

Mai multe

Specificatii tehnice

DIAMETRU EXTERIOR [MM] 13 MM
DIAMETRU INTERIOR MIN [MM] 9.5
TEMP. MINIMA DE LUCRU [°C] -5
TEMP. MAXIMA DE LUCRU [°C] 60
SOLICITARE LA COMPRESIUNE [N] 320
LUNGIME COLAC [M] 25
MATERIAL PVC ECOLOGIC
CULOARE NEGRU(RAL 9017)
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri