Tevi simple ppr verde

Romstal comercializeaza țevi și fitinguri din PPR (polipropilena) verde, produse care se remarca prin caracteristici cautate de orice utilizator - siguranta, confort, garantie si economie. Pentru sistemele de alimentare cu apa si incalzire, alegerea elementelor din PPR verde va garanta o functionare de durata la cel mai inalt grad de siguranta.

Aceste produse au certificat in conformitate cu standardele internationale si sunt complet sigure pentru a fi utilizate pentru transportul apei potabile si a agentului termic. Ele nu afecteaza calitatea apei potabile care circula prin sistem, sunt complet reciclabile si sunt rezistente la coroziune si abraziune interna. Tevile si fitingurile din PPR verde au un coeficient mic de conductivitate termica, caracteristica importanta pentru evitarea condensului si evitarea neplacerilor cauzate de acesta (mucegai, desfacerea tencuielii, pete etc) si sunt rezistente la socuri mecanice.

Produsele din PPR verde detin o rezistenta scazuta la curgere ceea ce insemana ca nu permit formarea depunerilor pe pereti si colmatarea. Acest material este un excelent izolator fonic, zgomotul produs de curgerea fluidului fiind complet absent chiar si la viteze mari de curgere. Totodata acest material este usor de manipulat, de transportat si dedepozitat datorita greutatii sale reduse.

Investitia initiala, indiferent de aplicatie, este una extrem de mica. Preturile sunt unele excelente, produsele din PPR verde avand o gama mare de aplicabilitate (apa calda/rece, incalzire).