Tevi pex

TEAVA UPONOR AQUA PIPE-PEX APA POTABILA PN10 BARA 6MT 25X3,5 mm

TEAVA UPONOR AQUA PIPE-PEX APA POTABILA PN10 BARA 6MT 25X3,5 mm

  • Disponibil la cerere in 17 zile

180.00 LEI (-83%)

30.50 LEI / buc
  • -83 %

TEAVA UPONOR AQUA PIPE-PEX APA POTABILA, PN10, BARA 6 MT, 32X4.4 mm

  • Disponibil la cerere in 17 zile

310.00 LEI (-83%)

52.50 LEI / buc
  • -83 %
TEAVA PEX A INCALZIRE, CU BARIERA OXIGEN, UPONOR, PN 6 BAR, D.50mmx4,6mm

TEAVA PEX A INCALZIRE, CU BARIERA OXIGEN, UPONOR, PN 6 BAR, D.50mmx4,6mm

  • Stoc limitat

470.00 LEI (-55%)

211.50 LEI / buc
  • -55 %
  • Ultimele
    in stoc
Teava PEX pentru incalzire reprezinta o optiune demna de luat in seama deoarece este un material mai durabil decat PVC-ul si mult mai ieftin decat cuprul. Are avantajul major ca se lucreaza extrem de usor si rapid, lucru care-l face foarte actractiv pentru instalatori. La Romstal gasesti o intreaga gama de dimensiuni potrivite pentru orice tip de instalatie termica.
 
Alegand teava PEX pentru incalzire din magazinele noastre va asigurati ca veti monta un material de incredere, robust, rezistent la socuri mecanice si la temperaturi si presiuni mari. PEX-ul (polietilena reticulata) este recunoscut pentru viata lunga. Totul la un pret excelent care va va ajuta sa obtineti rapid si ieftin instalatia termica dorita.
Tipuri de tevi PEX
 
La Romstal gasesti mai multe tipuri de tevi PEX (polietilena reticulata), PEX-A sau PEX-B. Diferenta intre ele este ca sunt realizate prin modalitati industriale diferite. PEX-ul notat cu A este realizat cu peroxid (metoda Engle) in timp ce PEX-B este fabricat prin metoda cu silani (tratare prin umiditate). Exista si tipul C obtinut prin reticulare la rece (fascicul de electroni). Aceste litere nu se refera la calitatea produsului ci doar la procesul de fabricatie. De notat insa ca fiecare metoda in parte influenteaza proprietatile tevilor PEX. De exemplul tevile PEX-A sunt mai flexibile iar cele PEX-B mai rezistente la solutii care contin clor sau substante corozive. Tevile PEX-C pot fi mai casante.