Tevi cupru pentru instalatii

Instalatiile sanitare dar si instalatia de incalzire a casei trebuie sa functioneze perfect pentru a va asigura confortul mult dorit. Calitatea acestor sisteme de instalatii depinde de modul in care au fost realizate, de alegerea materialelor adecvate dar si de calitatea acestora.

Tevile de cupru pentru instalatia de apa si instalatia de incalzire reprezinta o alegere potrivita datorita urmatoarelor aspecte: pretul, rezistenta in timp, randamentul, factorul estetic.

Cuprul este un material natural foarte performant care rezista la temperaturi si presiuni ridicate si care nu imbatraneste niciodata. Ele au intotdeauna o garantie extinsa. In comparatie cu tevile polipropilena, cele din cupru sunt mult mai aratoase din punct de vedere estetic. Manopera pentru instalatia cu tevi de cupru este usoara si rapida.

Tevile din polipropilena sunt mai masive si inestetice, fitingurile acestora avand dimensiuni mai  voluminoase decat teava in sine. In acelasi timp tevile din cupru sunt foarte subtiri si placute din punct de vedere estetic. Tevile de cupru pot fi vopsite pentru a se incadra perfect in decor.

Un alt avantaj al tevilor din cupru este reprezentat de rezistenta lor sporita la socuri mecanice.