TERMOSTAT KTA/MVP,MVT

Adauga un review

 • Cod produs: 81CH9952
 • Parteneri Romstal: -
 • Producator: RHOSS S.p.A.

165.01 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
 • Garantie 24 luni
 • Pretul include taxa verde: 0.50 Lei
 • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Termostat de ambient avand o interfata alcatuita dintr-un selector oprit/1/2/3 de viteza, un selector vara/iarna. Are posibilitatea de a lega termostatul de minima la exterior

Creăm confort pentru tine

Confortul este punctul de plecare și cel de sosire atunci când ne gândim la conceperea produselor noastre. În funcție de acest deziderat vă putem pune la dispoziție cele mai performante tehnologii, care vor face o diferență enormă în viața de zi cu zi. Astfel, termostatul KTA/MVP este conceput pentru a spori eficiența energetică a sistemului de încălzire și pentru a ne oferi cel mai plăcut climat ambiental, potrivit nevoilor și preferințelor noastre.

Inovație și dezvoltare continuă

Tehnologiile dezvoltate de noi, cei de la RHOSS, se adaptează în continuu noilor cerințe de pe piață. Produsele noastre se remarcă prin caracteristicile îmunătățite și utilizarea noilor surse de energie regenerabilă. Termostatul ambiental KTA/MVP face parte din produsele noastre de top. Acesta se utilizează pentru reglarea aparatelor climatice pe bază de aer, asigurând controlul asupra funcțiilor acestora. Termostatul are un mod diferit de a funcționa în funcție de anotimp, fiind prevăzut cu buton special pentru modul iarnă sau vară. Astfel, indiferent de vremea de afară, fie că este prea cald sau prea frig, vom beneficia de confortul termic ideal și de un consum redus la energie

Produse Green-Line

 Alegeți doar produse care se încadrează în limite de consum redus, iar efectelor nu vor întârzia să apară. RHOSS își propune să ofere numai produse special gândite pentru diminuarea consumului de energie. Soluțiile inovatoare ne ajută să eliminăm risipa de energie și să utilizăm la maximum potențialul sistemului de climatizare. Produsele Green-Line sunt produse ecologice, cu cel mai redus consum de energie din gama din care fac parte. Termostatul KTA/MVP face parte din produsele care contribuie la reducerea consumului și la diminuarea emisiilor de noxe și de CO2. Cu ajutorul acestuia avem siguranța că nu consumăm în plus la energie, că vom beneficia de costuri lunare mult mai scăzute și că mediul înconjurător este protejat așa cum se cuvine.

Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL KTA
TEMP. MINIMA DE REGLARE [°C] 5
TEMP. MAXIMA DE REGLARE [°C] 30
TEMP. MAXIMA DE LUCRU [°C] 50
TEMP. MINIMA DE LUCRU [°C] 0
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 230/50 V/HZ
CURENT DE FUNCTIONARE 2.5 A
FUNCTIONARE CABLU
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri