TERMOSTAT INCALZIRE PARDOSEAL KERMI, KOMPAKT DISPLAY 230V

Vezi review-uri

 • -8 %
 • Cod produs: 59IK0084
 • Parteneri Romstal: #
 • Producator: KERMI

180.00 LEI (Reducere 8.33%)

165.01 LEI / buc TVA inclus

buc
Adauga in cos
 • Garantie 24 luni
 • Pretul include taxa verde: 0.05 Lei
 • Vezi stoc in magazinul preferat
 • Livrare standard

Descriere

Info: Pozele produselor sunt informative. Pentru componenta, va rugam consultati Descrierea produsului si Specificatiile tehnice.

Termostatul cu afisaj este folosit pentru a controla temperatura camerei prin ajustarea temperaturii tinta dorita pentru actionarea dispozitivelor de comanda in regim de incalzire sau de incalzire/racire. Producatorul nu este responsabil pentru orice alta utilizare considerata a fi necorespunzatoare. O operatiune cu regulator de 24V este permisa numai cu un transformator de siguranta conform EN 61558-2-6.
Afisaj : Functii Life-style, incalzire, panou lockout, deconectare, operare automata, operare de zi, operare de noapte, temperatura dorita, temperatura minima, temperatura maxima, corectarea temperaturii, program confort, ceas, racire, iluminare display

termostat cu lcd

 

Cu termostatul ambiental KOMPAKT obținem control eficient asupra temperaturii din încăpere și confort garantat. Termostatul se utilizează pentru reglarea sistemului de încălzire prin pardoseală de la Kermi, fiind dotat cu funcții speciale atât pentru încălzire, cât și pentru răcire.

Funcțiile prevăzute în programul de operare sunt: life-style, încălzire, panou lockout, deconectare, operare automată, operare de zi, operare de noapte, selectarea temperaturii dorite, temperatura minimă sau maximă, corectarea temperaturii, program confort, ceas, răcire, iluminare display. Prin intermediul acestora putem ajusta parametrii de funcționare ai sistemului ținând cont de preferințele noastre și de diminuarea risipei de energie.

Termostatul este o parte esențială din cadrul sistemului termic în pardoseală. Acesta ajută la eficientizarea sistemului de încălzire/răcire și la reducerea semnificativă a consumului de energie. Încălzirea radiantă prin pardoseală necesită un sistem de control pentru a preveni fluctuațiile mari de temperatură și pentru a asigura o temperatură constantă în interior și un climat ambiental plăcut.

Căldura este emanată de jos în sus, sau în unele cazuri prin perete, ceea ce duce la o stratificare diferită a temperaturilor la nivelul încăperii. Termostatul asigură distribuirea cât mai uniformă a căldurii, pentru a nu se crea vreun disconfort la nici un nivel, de la podea până la plafon. Putem selecta un mod de operare pentru zi și unul pentru noapte pentru a beneficia de maximum de confort cu minimum de consum.

Termostatul este foarte simplu de folosit și de citit. Este dotat cu ecran LCD pentru vizualizarea modului de operare. Avem posibilitatea de a opta și pentru funcția de răcire, în cazul în care sistemul este dotat cu echipament special pentru aceasta.

 

Dacă dispuneți de un sistem de încălzire prin pardoseală cu mai multe actuatoare pentru o casă sau clădire, este foarte util să folosiți termostatul KOMPAKT de la KERMI. Acesta este conceput pentru a permite reglarea temperaturii ambientale pentru până la cinci actuatoare.

Fiecare încăpere are nevoie de un climat diferit în funcție de rolul și utilitatea acesteia. Atunci când petrecem timpul mai des în anumite camere, este necesar să dispunem de temperatura ambientală propice nevoilor noastre. Pentru camerele mai puțin frecventate nu este nevoie de putere calorică crescută tot timpul iar cu ajutorul termostatului KOMPAKT puteți seta o valoare mai scăzută, ca la nevoie să creșteți această valoare.

Termostatul are și funcție antiîngheț, pentru atunci când sunteți plecat de acasă și doriți să evitați consumul inutil de energie. În acest fel protejați instalația de eventuale deteriorări, și reduceți cheltuielile pentru utilități. Foarte convenabil, la îndemână și rapid!

Termostatul vă ajută să eficientizați consumul de energie, astfel încât să evitați risipa și să vă bucurați de confortul adecvat pentru nevoile dvs. Acesta este suficient pentru a regla și ajusta temperaturile din cinci incinte sau camere diferite, prin simpla rotire.

Reducerea consumului generează și diminuarea direct proporțională a emisiilor de noxe. Raționalizarea consumului de energie ajută la protejarea mediului înconjurător, contribuind la ecologizarea acestuia.

Prin intermediul acestui termostat vă puteți bucura de avantajele și beneficiile sistemului de încălzire prin pardoseală. Acesta vă aduce mai mult confort în comparație cu sistemele obișnuite ce utilizează radiatoarele. Deoarece căldura este răspândită de jos în sus pe toată suprafața încăperii, nu veți mai avea de-a face cu senzația inconfortabilă adusă de pardoselile reci.

Indiferent dacă podeaua este realizată din lemn sau gresie, sistemul va oferi același randament privind distribuirea eficentă a căldurii. Termostatul KOMPAKT de la KERMI va facilita manevrarea și controlul întregului sistem de încălzire pentru a vă asigura că obțineți cel mai bun confort la un consum mai mic!

Vezi mai mult

Specificatii tehnice

SERIE KERMI
GAMA DE PRODUSE CONTROL TEMPERATURA
MODEL KOMPAKT
FUNCTIONARE CU FIR
CULOARE ALB
DOMENIU DE REGLAJ TEMP. [°C] 5-+30
CURENT DE FUNCTIONARE 1 A
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 230/50
GRAD DE PROTECTIE IP20
MONTAJ PE PERETE
INALTIME [MM] 86
LATIME [MM] 86
ADANCIME [MM] 31
Vezi mai mult

Documentatie

Detalii livrare

Transportul este gratuit pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus.

Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este calculata in functie de volum, greutate si distanta si este afisata in cos, alaturi de produse.

Sameday delivery** - livrare in aceeasi zi cu plasarea comenzii 

Serviciul este disponibil pentru Bucuresti si Ilfov, pentru comenzile plasate Luni - Vineri pana in ora 11:00 si achitate in avans cu cardul (platile cu cardul se confirma in 30 minute).

Livrarile standard se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti si Ilfov: a doua zi lucratoare - pentru comenzile plasate pana in orele 13:00;  maxim 48 ore lucratoare - comenzile plasate dupa 13:00. Luni - Sambata***, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 4 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii****)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

 

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0021, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (50 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**    In cazul livrarilor in localitatea Sulina se asigura transportul doar pana la BAC.

***  Nu se transporta in aceeasi zi, comenzile care contin: 

 • Tevi metalice de 6m;
 • Izolatie pentru incalzirea prin pardoseala;
 • Echipamente mari de tip cazane;
 • Tevi PEID de la diametrul 63mm in sus.

****  Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

***** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Vezi mai mult

Review-uri