TERMOSTAT "KBTCV2" PT. VENTILCONVECTOARE "YARDY"

Adauga un review

 • Cod produs: 81CH9725
 • Parteneri Romstal: -
 • Producator: RHOSS S.p.A.

320.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
 • Garantie 24 luni
 • Pretul include taxa verde: 0.50 Lei
 • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Cumpara TERMOSTAT "KBTCV2" PT. VENTILCONVECTOARE "YARDY" din categoria Aer conditionat si climatizare - Climatizare - Ventiloconvectoare - Accesorii ventiloconvectoare.

Confortul ambiental este foarte important pentru starea noastră de bine. Dacă este prea frig sau prea cald corpul nostru suferă, iar concentrarea ne scade. Pentru a ne desfășura activitățile zilnice fără nici un disconfort din punct de vedere termic, indiferent de anotimp, putem folosi ventiloconvectoarele YARDY concepute de RHOSS. Iar pentru a ne asigura că în interior temperatura rămâne constantă la nivelul cel mai convenabil pentru starea noastră de bine avem nevoie de termostatul KBTCV2, special creat pentru reglarea modului de funcționare al ventiloconvectoarelor YARDY.

Termostatul este foarte simplu de utilizat. Este prevăzut cu butoane pentru reglarea modurilor de operare. Putem opta pentru modul încălzire atunci când afară este frig, ori pentru modul răcire, când temperaturile devin caniculare. Nivelul termic poate fi ajustat cu ajutorul butonului rotativ, care cuprinde anumite gradații pentru anumite valori termice.

Prin utilizarea termostatului ambiental vom obține un grad de confort sporit, dar și o reducere a consumului de energie. Termostatul ne ajută că controlăm cu precizie nivelul temperaturii din încăpere astfel încât putem să evităm risipa de energie în timp ce în interior se menține o temperatură adecvată. Ajustarea termică în funcție de momentele zilei, de programul cotidian sau de diverse situații ne ajută și obținem o reducere considerabilă a consumului, iar la finalul lunii vom putea economisi foarte simplu la factura pentru energie.

Utilizarea ventiloconvectorului YARDY ne oferă mai multe beneficii, fiind soluția completă pentru climatizarea ambientală pe toată perioada anului. Un calorifer clasic oferă confort termic doar pe perioada iernii, iar vara este necesar să achiziționăm aparate de aer condiționat pentru a suporta căldura. Ventiloconvectorul întrunește ambele opțiuni, nemaifiind necesară montarea mai multor echipamente diferite pentru climatizare.

Mai multe

Specificatii tehnice

Nu exista specificatii tehnice

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri