TERMOSTAT RADIATOR 'DANFOSS ECO', CU PROGRAMARE

(1) Adauga un review

 • Cod produs: 39T 0094
 • Parteneri Romstal: -
 • Producator: DANFOSS S.R.L.

245.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
 • Garantie 24 luni
 • Transport gratuit
 • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Termostat de radiator, independent, pentru uz casnic, este compact si usor de comandat avand o roata de manevra cu actionare
manuala si un singur buton, alimentarea electrica se face cu ajutorul a doua baterii alcaline tip AA.
Programarea se realizeaza printr-o aplicatie de smartphone cu conectare la Bluetooth.
Instalarea in 30 de secunde, fiind disponibile adaptoare pentru toate robinetele termostatice produse.
Alte functii:
- fereastra deschisa: dezactiveaza termostatul in cazul detectarii unei scaderi bruste de temperatura, de exemplu atunci cand o
incapere este aerisita.
- functie de siguranta pentru copii: protejaza setarile impotriva interventiilor nedorite.
Caracteristicile produsului:
- mod manual;
- control precis al temperaturii
- durata de viata a bateriei de doi ani;
- avertizari privind nivelul scazut al bateriei;
- sistem de invatare adaptiva;
- protectie la inghet;
- rotirea afisajului 180 de grade;
- afisaj LCD usor de citit;
- protectie la inghet.


Danfoss prezintă care vă va ajute de acum să obțineți temperatura perfectă pentru interiorul casei. Crezul Danfoss este acela de a înlocui toate robinetele manuale de pe radiatoare cu robinete termostatice de radiator. Astfel se poate atinge 1/5 din obiectivul UE pentru 2020 privind creşterea eficienţei energetice cu 20%!

Termostatul electronic de radiator ECO cu conexiune Bluetooth a fost proiectat pentru o utilizare simplă și optimizarea consumului de energie. Termostatul dispune de programe preinstalate și funcţii inteligente pentru a ajuta la evitarea pierderii de energie.

Eco este cel mai eficient instrument pentru controlul consumului domestic de energie. Este inteligent, uşor de utilizat şi poate fi setat exact după cerinţe. Funcţii inteligente, cum ar fi “fereastră deschisă”, pot ajuta la evitarea pierderii de energie prin reglarea automată a căldurii când camera este aerisită. Funcţia „plecat” poate automat reduce temperatura în perioada de absenţă din locuinţă, valoarea temperaturii crescând apoi pâna la nivelul dorit la ora planificată de întoarcere - fără a vă reduce confortul. Beneficiază și de functie de siguranta pentru copii ceea ce înseamnă că este capabil să protejeze setările inițiale împotriva intervențiilor nedorite. Eco înseamnă simplitate şi economie.

Termostatul de radiator Eco Danfoss este compact si usor de comandat avand o roata de manevra cu actionare manuala si un singur buton, alimentarea electrica se face cu ajutorul a doua baterii alcaline tip AA. Programarea se realizeaza printr-o aplicatie de smartphone cu conectare la Bluetooth.

Instalarea se face in 30 de secunde, fiind disponibile adaptoare pentru toate robinetele termostatice produse.

Nu puteti viziona acest content datorita preferintelor GDPR alese de dvs. Schimba setari
Mai multe

Specificatii tehnice

BRAND DANFOSS
MODEL ECO
CULOARE ALB
TIP BATERIE AA 1.5 V
DOMENIU DE REGLAJ TEMP. [°C] 4 - 28
GRAD DE PROTECTIE IP20
INALTIME [MM] 93
DIAMETRU [MM] 55
MASA [G] 198
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri

4.00 (1 review)

Adaugă un review