TERMOSTAT DIGITAL RADIOFRECVENTA LCD ILUMINAT RT310RF CU BATERII

(1) Adauga un review

  • -17 %

230.00 LEI (Reducere 17%)

190.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Garantie 60 luni
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Termostat mobil de ambient utilizat in instalatiile de incalzire, nefiind necesara legarea prin cablu la centrala/cazan. Acesta
are semnal de emitere prin radiofrecventa catre un receptor. Receptorul este un modul care controleaza pornirea si oprirea
cazanului/microcentralei si se amplaseaza pe aceasta/aceasta.
Caracteristici:
- ecran LCD (alb);
- butoane de selectare temperatura sus-jos si buton iluminat/activare protectie anti-inghet
- alimentare ternmostat cu doua baterii tip AA;
- protectie anti-inghet, valoare reglabila (0.5 [grd C] - 17 [grd C]);
- histerezis: +/- 0.5 [grd C] sau +/- 0.25 [grd C] (reglabila);
- mod SLEEP, pentru economisirea bateriei pe timpul verii;
- tip releu receptor: NO, 16 (5) [A];
- sincronizare termostat-receptor: cod generat de microprocesor 60.000 canale;
- comunicare RF: 868 [Mhz], raza 60 [m] in camp deschis;
- functie CALIBRARE (+/- 3 [grd C]);
- receptor cu buton pentru mod MANUAL.
Termostatul si receptorul sunt sincronizate din fabrica

Termostatul digital de la SALUS CONTROLS ROMANIA este un dispozitiv care va ușura sarcina de a controla nivelul temperaturii ambientale din locuința dvs. Ceea ce îl face remarcabil este faptul că poate fi reglat de la distanță, acesta funcționând prin unde radio.

Puteți regla climatul ambiental din interiorul casei dvs de la o distanță de până la 60 de metri, foarte simplu și ușor cu ajutorul termostatului RT310RF. Cu ajutorul acestuia va deveni mult mai simplu să reglați și să controlați funcționarea centralei termice astfel încât să beneficiați de un consum mult mai scăzut.

Achiziționarea unui astfel de termostat reprezintă o investiție foarte avantajoasă deoarece vă ajută să reduceți costurile lunare pentru factura la utilități. Veți simți diferența lună de lună și nu va trebui să vă mai sperie plata datoriilor la facturi. Beneficiați de confortul termic dorit, economisiți și veți fi mai relaxat în perioada iernii, pentru a vă simți cu adevărat bine în preajma sărbătorilor.

Ori de câte ori aveți nevoie puteți acționa de la distanță mecanismul de funcționare a centralei prin intermediul termostatului, astfel încât să măriți sau să micșorați temperatura din interior. Pentru o bună funcționare a organismului uman avem nevoie de temperaturi diferite pe parcursul unei zile. Noaptea, spre exemplu, este recomandat ca temperatura din cameră să fie cu câteva grade mai mică decât în timpul zilei când suntem activi.

Atunci când plecăm de acasă putem regla termostatul pe funcția antiîngheț pentru a menține centrala termică în bună stare, în timp ce stabilim un nivel minim al consumului. Acest lucru este foarte important, deoarece majoritatea dintre noi suntem plecați la serviciu în timpul zilei și nu avem nevoie de un consum mare în această perioadă.

Termostatul vă ajută să aveți grijă zi de zi ca nivelul consumului să fie cel necesar, iar dvs să aveți tot confortul de care este nevoie. Termostatul RT300RF este un dispozitiv ce are efecte ecologice, prin reducerea emisiilor poluante. Investiți în confortul dvs de zi cu zi și protejați mediul înconjurător prin controlul centralei termice, în timp ce faceți economii substanțiale la cheltuielile pentru facturi.

Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL RT
FUNCTIONARE RADIOFRECVENTA
INTERVAL DE COMUTARE ±0.5/±0.1 °C
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 230/50 V/HZ
INALTIME [MM] 96 MM
ADANCIME [MM] 27 MM
INALTIME RECEPTOR [mm] 95
LUNGIME RECEPTOR [mm] 130
ADANCIME RECEPTOR [mm] 65
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri

5.00 (1 review)

Adaugă un review