TERMOSTAT DIGITAL LCD ILUMINAT RT310 CU BATERII

Adauga un review

  • -6 %

145.00 LEI (Reducere 6.89%)

135.01 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Garantie 60 luni
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Termostat digital utilizat in instalatiile de incalzire.
Caracteristici:
- ecran LCD (alb);
- protectie anti-inghet, valoare reglabila 0.5 [grd C] - 17 [grd C];
- butoane de selectare temperatura, iluminat si activare protectie anti-inghet;
- mod SLEEP, pentru economisirea bateriei pe timpul verii;
- tip releu comutare: NO & NC, 3 (1) [A];
- intervalul de comutare este reglabil;
- histerezis: +/- 0.5 [grd C] sau +/- 0.25 [grd C];
- functie CALIBRARE a temperaturii (+/- 3 [grd C]).
- alimentare cu doua baterii tip AA pentru afisajul digital

Termostatul de ambient digital RT 310 este un regulator de temperatură 

Un termostat este un dispozitiv care este folosit pentru a porni și opri sistemul de încălzire din casa ta, atunci când este necesar. Acesta funcționează prin detectarea temperaturii aerului și trecerea la sistemul de încălzire, atunci când temperatura aerului scade sub temperatura de control, comutandu-l pe off de îndată ce temperatura setată a fost atinsă. RT300 de la Salus Controls este un termostat digital, elegant și precis, cu un display mare, ușor de citit LCD. Acest termostat a fost special conceput pentru a fi utilizat fără contacte cu potențial.

Caracteristici

• Prize de tensiune libere

• Protecție anti îngheț

• Mare, ușor de citit, LCD, cu iluminare din spate albastru

• Simbol arzator

• Ușor de utiliziat

• Carcasa eleganta

Termostatul este dotat cu ecran LCD unde putem vizualiza temperatura și funcția selectată. Reglarea termică o putem face foarte simplu din tastele acestuia. Este foarte simplu de folosit și ne ajută să economisim substanțial în privința cheltuielilor lunare pentru facturi.

Termostatarea reprezintă un mijloc excelent pentru a reduce consumul de energie, chiar și cu 30%. Prin ajustarea temperaturii ambientale în funcție de necesități vom obține un confort termic perfect, dar fără risipa de energie care presupune costuri ridicate. În acest fel ne bucurăm de un climat ambiental plăcut, de costuri mici la facturi și de reducerea gradului de poluare.

Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL RT
FUNCTIONARE CABLU
INTERVAL DE COMUTARE ±0.5/±0.1 °C
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 230/50 V/HZ
INALTIME [MM] 96 MM
ADANCIME [MM] 27 MM
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri