TERMOSTAT DE AMBIANTA ELECTROMECANIC RDD CU AFISAJ CRISTALE LICHIDE

Adauga un review

 • Cod produs: 39T 0059
 • Parteneri Romstal: -
 • Producator: SIEMENS SRL

205.00 LEI / buc TVA inclus

buc
Adauga in cos
 • Garantie 24 luni
 • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Termostat de camera folosit in instalatiile de incalzire.
Termostatul are in componenta:
- programator saptamanal
- un display LCD
- butoane pentru ajustare de + si
- selector pentru modul de operare
- buton setare zi din saptamana
- buton setare ora
- buton selectare/iesire
- buton confirmare
- buton ajustare valoare de referinta pentru mod de functionare normal
- buton ajustare valoare de referinta pentru mod de functionare economic
Pe display-ul LCD sunt afisate urmatoarele: temperatura din camera, afisaj simbol mod automat sau cand se selecteaza tiparul, mod
inclazire activat, mod normal activat, mod economic activat, afisaj unitate de masura temperatura, afisaj ora, afisaj AM sau PM,
afisaj stare baterii, afisaj zi saptamana

Economia la energia pe care o consumăm zilnic prin întrebuințarea diverselor sisteme pentru climatizare, nu este doar un moft, ci din contră a devenit o necesitate. Acum este posibil să beneficiem de confortul necesar desfășurării normale a activităților cotidiene, utilizând un nivel scăzut de energie. Cu ajutorul termostatului ambiental RDD de la SIEMENS veți scăpa de grija risipei la energie și veți beneficia de cheltuieli reduse la facturile lunare.

Prin intermediul acestuia puteți seta temperatura dorită în funcție de zi sau de oră. Acest lucru reprezintă un avantaj enorm, căci veți dispune de tot confortul de care aveți nevoie fără să consumați în plus. Spre exemplu, ziua când sunteți plecați la serviciu puteți seta pe modul economic, iar la ora când trebuie să ajungeți acasă, puteți opta pentru o temperatură mai ridicată, potrivită pentru dvs și familia dvs.

Astfel veți economisi substanțial la costurile pentru utilități, în timp ce veți avea tot confortul pe care îl doriți. Pe lângă beneficiile personale pe care termostatul programabil le aduce, cu ajutorul acestuia puteți contribui și la reducerea noxelor.

Cu o investiție minimă, puteți face o diferență notabilă pentru asigurarea protecției mediului înconjurător. Este important să devenim conștienți de impactul pe care îl avem asupra naturii, căci suntem direct influențați de aceasta. Investind în dispozitive speciale, va fi simplu să avem grijă atât de binele personal, cât și de binele celor din jurul nostru.

Facturile lunare nu vor mai fi un motiv de stres, utilizând termostatul de ambiență RDD. Acesta este foarte simplu de instalat și de întrebuințat de către oricine. Beneficiați de control asupra consumului de energie și asupra climatului interior al locuinței dvs, cu ajutorul acestui termostat.

Accesibil pentru oricine, termostatul reprezintă o investiție foarte rentabilă, ce va face o diferență netă în casa dvs. Făcând alegerile corecte vă asigurați cel mai bun raport dintre calitate și preț, iar termostatul RDD vă garantează maximum de confort cu minimum de costuri!

Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL RDD
FUNCTIONARE CABLU
CULOARE ALBA
INTERVAL DE COMUTARE ±0.5 °C
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 3/- V/HZ
GRAD DE PROTECTIE IP30
INALTIME [MM] 119 MM
LATIME [MM] 23.8 MM
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Sameday delivery** - livrare in aceeasi zi cu plasarea comenzii 

Serviciul este disponibil pentru Bucuresti si Ilfov, pentru comenzile plasate pana in ora 11:00 si achitate in avans cu cardul (platile cu cardul se confirma in 30 minute).

Livrarile standard se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti si Ilfov: a doua zi lucratoare - pentru comenzile plasate pana in orele 13:00;  maxim 48 ore lucratoare - comenzile plasate dupa 13:00. Luni - Sambata***, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii****)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

 

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Nu se transporta in aceeasi zi, comenzile care contin: 

 • Tevi metalice de 6m;
 • Izolatie pentru incalzirea prin pardoseala;
 • Echipamente mari de tip cazane;
 • Tevi PEID de la diametrul 63mm in sus.

***   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

**** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Review-uri